x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Újra kellett éleszteni Balázs Klárit!
Mindenegyben Blog - 2021. február 26. (péntek), 09:35

Újra kellett éleszteni Balázs Klárit!

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 26

Kellemes állapotként írja le az életet és a végzett összekötő lépteket Balázs Klári, aki a összeállításában beszélt arról, hogy kétszer is megérintette a halál szele.

Először ötévesen, majd 15-16 évesen történt meg vele szinte ugyanaz: majdnem megfulladt. A sokkoló élményekre ő mégis euforikus élményként emlékszik vissza, amiről így mesélt:

Hirdetés
[ ]

„Bár nagyon kicsi voltam, élénken él bennem minden mozzanat. A három nagyobb fiútestvéremmel elmentünk egy bányatóhoz, anyukám persze nem engedett, de én ellógtam velük. A víz szélén pancsoltam, amikor megcsúszott a lábam, és beleestem a vízbe, de nem tudtam úszni. Vitt magával a víz, mégsem volt semmi rossz érzésem, nem fuldokoltam, sőt valamiféle szép zenét hallottam – eleveníti fel a mások számára sokkoló élményeket. – A bátyáim persze kerestek, az egyikük meglátta a szétterülő hajamat a vízen, annál fogva húztak ki. Újraélesztettek, a lábamnál fogva lógattak, és arra eszméltem, hogy köhögök. A sors fintora, hogy 15-16 éves koromban majdnem ugyanez megtörtént velem, akkor a megáradt Tiszában sodródtam. Ezzel be is fejeztem a vízzel val kapcsolatomat, maximum a térdig érőbe megyek be.”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés