Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János !
Mindenegyben Blog - 2023. április 30. (vasárnap), 08:38

VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 30

VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Gálvölgyi János !

Gálvölgyi János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész teljesen megrázta Vágó István halálának híre, amelyet reggel hallott. Vágó ötven éve ismert barátja és munkatársa volt, akivel rengeteg alkalommal találkoztak, ahogyan a tévénézők is.

Gálvölgyi Jánost nagyon megviselte a szörnyű tragédia

„Mivel egyszer el kell mennünk, akkor talán jobb, ha így történik, gyorsan. Persze annak nagyon rossz és felfoghatatlan, aki itt marad, de nem szabad önzőn csak magunkra gondolnunk.

Ezért én most azt mondom: Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk, de ha nem vagyunk azok, akkor még igen is látjuk egymást” – mondta a Blikknek megtörten Gálvölgyi János.

Ötven éve ismerték egymást, rengetegszer találkoztak, ahogyan a tévénézők is velük, a képernyőn keresztül. Ki ne emlékezne például Vágó István Van benne valami című vetélkedőjére? És az ebből készült paródiára, ahol Gálvölgyi János játszotta a híres kvízmestert? Ezek az emlékek mindannyiunk arcára mosolyt csalnak.

„Sajnos a mi korosztályunk itt tart. Olyan ez, mintha egy repülőgépen utaznánk, ejtőernyővel a hátunkon. Lassan készülünk a kiugrásra, és nem tudjuk, ki lesz a következő” – nyilatkozta a színművész.

Hirdetés
[ ]

Mint írtuk tegnap váratlanul meghalt Vágó István – Egyik utolsó interjújában az elmúlásról beszélt

Ma reggelre virradóra az otthonában hunyt el Vágó István, akinek halálhíre másodperceket alatt bejárta a magyar sajtót. Televíziós személyisége előtt kollégák ezrei hajtanak fejet, s a mai nap kétségkívül az ő búcsújáról szól majd.

Vágó Istvánt 74 éves korában, váratlanul fellépő egészségügyi probléma következtében érte a halál az éjszaka.

Egy kommentelő írta ki az alábbit: 

Hirdetés

" Sziasztok, mivel rengetegen szerették, és követték Vágó István munkásságát, ezért kötelességemnek érzem tudatni mindenkivel, hogy mi történt Istvánnal. 

Este negyed tízkor még posztolt a közösségi oldalára, majd elment aludni. Hajnalban lett rosszul, és sajnos elhunyt. Elsődleges információk alapján szívinfarktust kapott, ami olyan erős volt, és gyors, hogy nem lehetett megmenteni az életét, pedig nagyon sokáig küzdöttek érte a mentősök. Nyugodj Békében Pista, köszönjük amit tőled kaphattunk! " 

A Best magazin februárban, a születésnapja alkalmából beszélgetett utoljára a kvízmesterrel: „Apámat már túléltem, anyám szép hosszú kort ért meg, kilencvenegy éves volt, amikor elment. Hogy aztán melyik lesz bennem a domináns, az anyai ág vagy az apai, azt majd megmondom a végén – mondta, majd arra is kitért, egyáltalán nem fél az elmúlástól. – Attól én sose féltem, most sem, a betegségtől viszont félek. Inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy mennyire lehetek még hasznos a szűkebb és tágabb környezetem számára.” Ekkor arra is kitért, hogy a halálos ágyán bocsánatot kérne-e bárkitől, vagy ő maga megenyhülne-e arra az illetőre, aki megbántotta. „Az a baj, hogy én nem vagyok megbocsátó típus. Engem elég egyszer megsérteni, és úgy maradok. Hogy miért, nem tudom, azt viszont tudom, ezen már nem tudok változtatni. Lehet, nem is akarok.”

V á g ó    I st v án  ÉLETE

V á g ó    I st v án    gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, majd a MEDIMPEX külkereskedelmi vállalatnál dolgozott. Képzett idegenvezető, de ezt a szakmát sosem gyakorolta.

~Jelentkezett a Magyar Televízió által meghirdetett Riporter kerestetik vetélkedőbe, ahol Vitray Tamás a döntő után felajánlotta neki egy barkochbajáték vezetését, 1976-ban. Azóta is kedveli a vetélkedőjátékok minden fajtáját. – 1997-től egy rövid ideig volt a TV2-nél, ahol a Mindent vagy semmit című műsort vezette.

- 1990 VAN BENNE VALAI néven ismert műsort vezette.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés