Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Till Attila !
Mindenegyben Blog - 2023. április 30. (vasárnap), 20:28

VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Till Attila !

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 30

VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Till Attila !

Mint írtuk, 74 éves korában meghalt Vágó István televíziós műsorvezető. Tévés kollégái sorra emlékeznek meg az egykori műsorvezetőről a közösségi oldalakon.

A közösségi médiában sorra érkeznek a megemlékezések Vágó Istvánról. Till Attila, a TV2 műsorvezetője így köszönt el tőle:Nehezen fogom fel a hírt! Drága Vágó István, szerettem veled bármikor találkozni, beszélgetni, közösen műsorban lenni. A nagy tévések csarnokában te igen előkelő helyen vagy!Mindig is hivatkozási alap voltál és az is maradsz. Szeretettel gondolok rád, ég veled!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

HALÁLÁNAK AZ OKA:

Vágó Istvánt 74 éves korában, váratlanul fellépő egészségügyi probléma következtében érte a halál az éjszaka.

Egy kommentelő írta ki az alábbit: 

" Sziasztok, mivel rengetegen szerették, és követték Vágó István munkásságát, ezért kötelességemnek érzem tudatni mindenkivel, hogy mi történt Istvánnal. 

Este negyed tízkor még posztolt a közösségi oldalára, majd elment aludni. Hajnalban lett rosszul, és sajnos elhunyt. Elsődleges információk alapján szívinfarktust kapott, ami olyan erős volt, és gyors, hogy nem lehetett megmenteni az életét, pedig nagyon sokáig küzdöttek érte a mentősök. Nyugodj Békében Pista, köszönjük amit tőled kaphattunk! " 

UTOLSÓ INTERJÚ:

A Best magazin februárban, a születésnapja alkalmából beszélgetett utoljára a kvízmesterrel: „Apámat már túléltem, anyám szép hosszú kort ért meg, kilencvenegy éves volt, amikor elment. Hogy aztán melyik lesz bennem a domináns, az anyai ág vagy az apai, azt majd megmondom a végén – mondta, majd arra is kitért, egyáltalán nem fél az elmúlástól. – Attól én sose féltem, most sem, a betegségtől viszont félek. Inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy mennyire lehetek még hasznos a szűkebb és tágabb környezetem számára.” Ekkor arra is kitért, hogy a halálos ágyán bocsánatot kérne-e bárkitől, vagy ő maga megenyhülne-e arra az illetőre, aki megbántotta. „Az a baj, hogy én nem vagyok megbocsátó típus. Engem elég egyszer megsérteni, és úgy maradok. Hogy miért, nem tudom, azt viszont tudom, ezen már nem tudok változtatni. Lehet, nem is akarok.”

V á g ó    I st v án  ÉLETE:

V á g ó    I st v án    gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, majd a MEDIMPEX külkereskedelmi vállalatnál dolgozott. Képzett idegenvezető, de ezt a szakmát sosem gyakorolta.

~Jelentkezett a Magyar Televízió által meghirdetett Riporter kerestetik vetélkedőbe, ahol Vitray Tamás a döntő után felajánlotta neki egy barkochbajáték vezetését, 1976-ban. Azóta is kedveli a vetélkedőjátékok minden fajtáját. – 1997-től egy rövid ideig volt a TV2-nél, ahol a Mindent vagy semmit című műsort vezette.

- 1990 VAN BENNE VALAI néven ismert műsort vezette.

~2000-től 2007-ig a Legyen Ön is milliomos! néven ismert műsort vezette.

Hirdetés

2007. november 5-étől a Pókerarc című vetélkedőt vezette Sebestyén Balázzsal, a 2008-as év első felében pedig a némileg megváltozott Legyen Ön is milliomos!-nak volt a házigazdája, egészen addig, amíg azt az RTL Klub le nem vette műsoráról.

~Grétsy Lászlóval közösen vezette 1987-től 1997-ig az Álljunk meg egy szóra! című nyelvművelő műsort, amely 1997-ben érkezett el 500. adásához, s amelynek egyes témáit könyv alakban is kiadták.

~Basszusgitáron játszik a Favágók együttesben; kedvenc stílusa a dzsessz.

~Felesége, Judit újságíró, fiuk, Péter a vendéglátóiparban dolgozik.

Hirdetés

~Kiválóan beszél angolul, németül, franciául, spanyolul (e négyből felsőfokú és szakmai nyelvvizsgája van), interjúképesen olaszul és portugálul, továbbá megérteti magát oroszul, lengyelül és svédül. Írni tud arabul, törökül és hindiül. Foglalkozott a finn és a japán nyelvvel is.

~Vágó István ötlete nyomán jött létre Budapesten a Miskolciak Baráti Köre.

~2008-ban több interjúban is elismerte, hogy a Legyen Ön is milliomos! játékokban azokat a versenyzőket támogatta, akikkel jobb műsort lehetett készíteni. Műsorvezetőként megfelelő utódnak nevezte Sebestyén Balázst, aki szerinte jobban kommunikál nála a játékosokkal, bár a klasszikus műveltség terén állítása szerint van még mit behoznia.

~2009 szeptemberében Párbaj címmel a TV2 televíziós csatornán új vetélkedőműsor indult, amelynek játékmestere Vágó István lett.

~2012-ben az ÁtVágó című vetélekdős műsor vezetője.

-2013-ban új tudományos műsort indított, Szkeptikus vagyok címen.

Vágó István utolsó RTL-es interjúja, eddig még soha nem látott részekkel

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés