Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Várkonyi Andrea: nem a pénzért, a szerelemért megyek férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy..
Mindenegyben Blog - 2021. július 19. (hétfő), 17:02

Várkonyi Andrea: nem a pénzért, a szerelemért megyek férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy..

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 19

Várkonyi: nem a pénzért, a szerelemért megyek férjhez, ő megtudja nekem adni, azt hogy..

Úgy tűnik, Várkonyi Andrea révbe ért: már az esküvőt tervezgeti új szerelmével, akivel a Story magazin értesülései szerint Budán kezdenek új életet. Ahogy korábban a Blikk is megírta, Várkonyi Andrea hamarosan férjhez megy. A tévést az eljegyzési gyűrűje buktatta le, amit a Blikk szúrt ki, amikor Andi legutóbb a Mokkában vendégeskedett. Lapunk úgy tudja, egy üzletember a szerencsés vőlegény, akivel a információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet, ezt követően pedig jöhet az esküvő.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

A lap azt írja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.Várkonyi Andrea: Mészáros Lőrinc a párom, ez eddig sem volt titok! A lapnak ezen túlmenően egy, a pároshoz közeli forrás árult el információkat, aki többek között elmondta, a környezetükben egyáltalán nem tabu Andrea és Lőrinc kapcsolata. "Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak" – árulta el a lapnak az egyik forrás. Várkonyi egy, a neve elhallgatását kérő kollégája arról is beszélt, hogy a páros a munkából kifolyólag már régóta ismeri egymást, de sokáig csak látásból tudták a másikról, hogy ki kicsoda. „Csak jóval később kerültek közelebbi kapcsolatba, nagyjából azután, hogy Lőrinc elvált. Egy véletlen találkozás hozta őket közelebb egymáshoz.”

A tévés és Mészáros Lőrinc ezt követően kerültek közelebb egymáshoz, a magazinnak nyilatkozó informátor úgy fogalmazott, az első lépést az üzletember tette meg, akivel – mondhatni – a legjobbkor találkoztak. „Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is, hamar megvolt köztük az összhang.” Andrea korábban egyszer volt férjnél volt, 2000-ben kötötte össze az életét Szilvay Attilával, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre. Miután Szegedről Budapestre költöztek, lassan elhidegültek egymástól, 2006-ban pedig beadták a válópert.

Később sok évig Bochkor Gáborral alkotott egy pár, akivel egy közös gyermekük született. 2018 őszén szakítottak, ezt követően Zsidró Tamással láthattuk Andit, ám ez a kapcsolat csupán három hónapig tartott. A tévést korábban nem foglalkoztatta a házasság kérdése, ezért is volt meglepő a hír, hogy most menyasszony lett. Forrás

Kapcsolódó cikkünk
Jön a következő!Várkonyi Andreáék gyarapodnak - rengetegen gratuláltak

Andi terhes ?Döbbenet, Lölő megvette a teljes Brendon bababolt hálózatot.. Lehet, hogy Andi...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés