Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vége a találgatásoknak! Borzasztó. ami kiderült! Megtalálták az SMS-eket: ezért halt meg VV Fanni?
Mindenegyben Blog - 2021. október 27. (szerda), 09:48

Vége a találgatásoknak! Borzasztó. ami kiderült! Megtalálták az SMS-eket: ezért halt meg VV Fanni?

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 27

Borzasztó! Megtalálták az SMS-eket: ezért halt meg VV Fanni?

A rendőrség feltételezése szerint az előzetesben ülő gyanúsított, B. László a lány millióit akarta megszerezni, hogy aztán sportfogadásra költse az összeget – írja a Blikk.

Hirdetés
[ ]

A nyomozók megtalálták azokat az SMS-eket, amelyekben a férfit a hitelezői fenyegették. Több tízmillió forintra rúgott az az összeg, amivel B. László különböző személyeknek tartozott.

A lap információi szerint a férfi terve az volt, hogy a pénzzel az egyik ismert kaszinóvárosba utazik, hogy pókeren és Black Jacken további milliókat szerezzen. Az értesülést dr. Lichy József, Fanni családjának ügyvédje is megerősítette.

Fanni eltűnése előtt járt a bankban, ahonnan kivette az összes megtakarított pénzét. A bankjegyeket azonban Fanni eltűnése után érintetlenül megtalálták a lány albérletében.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés