Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGE! Egyik napról a másokra döntött úgy Balázs Klári, hogy befejezte…VÉGE VAN! Döbbenetes fordulat a Korda házaspár életében!
Mindenegyben Blog - 2020. július 16. (csütörtök), 15:01

VÉGE! Egyik napról a másokra döntött úgy Balázs Klári, hogy befejezte…VÉGE VAN! Döbbenetes fordulat a Korda házaspár életében!

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 16

Korda György felesége, Balázs Klári fájdalmas döntést hozott, Ő mondta ki, hogy VÉGE !Elég volt!Döbbenetes fordulat a Korda házaspár életében!

Döbbenetes fordulat a Korda házaspár életében!

Hirdetés
[ ]

Balázs Klári és Korda György az Aktív műsorában vallott. Belefáradtak és döntöttek: Ezután másképpen élnek. Mivel napjaik jelentős részét autóban töltötték Klárika kimondta: Elég volt. Munkájuk java részt Budapesthez köti őket, ezért feladták imádott velencei villájukat. Új életet kezdtek, költözködtek és 7 év után ismét fővárosi lakosok lettek. Mindketten ezt akarták, így nem volt fájdalmas a búcsú. Sőt, úgy gondolják ez életük nagy dobása!

Korda György (született: Klein György,[4] Budapest, 1939. január 4.) magyar énekes. Több mint öt évtizedes pályafutással a háta mögött a magyar tánczene egyik legismertebb előadóművésze, emellett mint televíziós pókerközvetítő is sikeres, amivel nemcsak saját, hanem a játék népszerűségét is növelte. Balázs Klári énekesnő férje.

A Dob utcában született, vegyipari technikumot végzett. Szülei elváltak, a nagyszülők és nagynénik nevelték. Érettségi után jelentkezett a Színház és Filmművészeti Főiskolára, a Várkonyi Zoltán által vezetett bizottság előtt, a harmadik rosta vizsgáig jutott.[5] Dolgozott a Kábelgyárban, katona Békéscsabán volt. Vécsey Ernő tanítványaként először 1958-ban lépett színpadra, első sikerét a Szeretni kell című dallal aratta. Még katonai szolgálata előtt házasodott össze Kovács Ibolya operettszínésznővel, de a házasság „érdemi része” rövid ideig, papíron viszont több mint húsz évig tartott.[6]

A hatvanas évek elején az ország egyik legnépszerűbb énekese volt. A beat térhódítása a „hagyományos” táncdalstílusnak nem kedvezett, ő mégis azok közé tartozott, akik meg tudtak maradni a pályán. Népszerűsége megtartásában, növelésében sokat jelentettek a televízió és a rádió által is közvetített táncdal- és egyéb fesztiválok, versenyek. Egy lánya van, aki 1980-ban született.

Hirdetés

A nyolcvanas évek elején ismerkedett meg a vokálénekes Balázs Klárival, akit rövidesen feleségül is vett. Kölcsönös inspirációjuk művészetük kiteljesedését, Korda esetében megújulását is jelentette. Néhány hónapos turnékkal közel tíz évet töltöttek el Észak-Amerikában és Ausztráliában.

Kártyaszenvedélyéhez[7] legendák fűződnek, a Sport TV-n pókermérkőzéseket közvetít sportriportertől szokatlan átéléssel.

2002-ben Záray Márta – Vámosi János Kulturális, Művészeti és Emlékezeti Alapítvány Díjat kapott. 2003-ban nagy sikert aratott Herendi Gábor filmjében, a Magyar vándorban. 2007 novemberében jelent meg A Korda sztori címmel életrajzi kötete, melynek szerzője felesége. Szintén 2007-ben Artisjus Zenei Életműdíjat kapott. 2009-ben egy póker játékost alakított Sas Tamás, Szinglik éjszakája című filmjében.-írja a wikipédia.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés