Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végleg megszűnik a nyugdíjkorhatár férfiak és nők esetében is Magyarországon! Így lehet majd nyugdíjba menni a korhatár eltörlése után
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 23. (szombat), 10:18

Végleg megszűnik a nyugdíjkorhatár férfiak és nők esetében is Magyarországon! Így lehet majd nyugdíjba menni a korhatár eltörlése után (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 23

Megszűnik a nyugdíjkorhatár férfiak és nők esetében is Magyarországon! Így lehet majd nyugdíjba menni a korhatár eltörlése után

Viszlát nyugdíjkorhatár?

Hirdetés
[ ]

A hagyományos értelemben vett nyugdíjkorhatár jóformán eltűnik majd a jövőben, , mert ezután az emberek több ok miatt is tovább dolgozhatnak, mint az eddigi években. A biztosítók is úgy látják, hogy az embereket fel kell készíteni erre minél hamarabb.

Lard Friese az NN-biztosítócsoport vezérigazgatója közölte a Világgazdaságnak adott inetrjúban, hogy a jövőben eltűnhet a hagyományos értelemben vett 65 éves nyugdíjkorhatár.

Számos okot találhatunk ennek hátterében: – egyfelől sokkal több rugalmas munkalehetőség lesz elérhető, ennek köszönhetően pedig, ha szeretnének, tovább dolgozhatnak az emberek – ű – másfelől egyre egészségesebben élnek az emberek, ezért majd tovább élnek, ez pedig újabb kihívást támaszt majd a biztosítókkal szemben. A menedzser véleménye szerint érdemes az embereket a lehető legkorábban bevonni a nyugdíjas korukkal kapcsolatos döntésekbe, fontos párbeszédet kezdeményezni velük,annak érdekében, hogy amíg még dolgoznak, addig is elkezdhessenek felkészülni a nyugdíjra.

  • Mikor mehetek nyugdíjba, ha 1956-ban születtem? Az 1956-ban született férfiak és nők közül az 1956. I. félévében születettek 2020. II. félévében, míg az 1956. II. félévében születettek 2021-ben mehetnek nyugdíjba.
  • Mikor mehetek nyugdíjba, ha 1957-ben születtem? Az 1957-ben született férfiak és nők 2022-ben mehetnek nyugdíjba.
  • Mikor mehetek nyugdíjba, ha 1958-ban születtem? Az 1958-ban született férfiak és nők 2023-ban mehetnek nyugdíjba.
  • Mikor mehetek nyugdíjba, ha 1959-ben születtem? Az 1959-ben született férfiak és nők 2024-ben mehetnek nyugdíjba.
  • Mikor mehetek nyugdíjba, ha 1960-ban születtem? Az 1960-ban született férfiak és nők 2025-ben mehetnek nyugdíjba.
  • Mikor mehetek nyugdíjba, ha 1961-ben születtem? Az 1961-ben született férfiak és nők 2026-ban mehetnek nyugdíjba.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés