Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végleg vége: nincs többé Till Attila életében
Mindenegyben Blog - 2022. március 18. (péntek), 08:17

Végleg vége: nincs többé Till Attila életében

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 18

Meglépte Tilla, hatalmas fordulat.

Till Attila hatalmas lépést tett meg öt éve: kimászott alkohol függőségéből, és fordított az életén. Úgy tűnik ennek a korszaknak végleg vége, nincsen már problémája vele, öt éve nem iszik! Korábban viszont sokszor gyűlt meg a baja az itallal.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

„Öt éve barátkozom azzal a gondolattal, hogy alkoholista voltam, öt éve nem iszom és nem nyúltam semmihez sem. Sosem voltam drog alapú ember. Én egy alkohol alapú ember vagyok, úgynevezett nagyivó voltam, és ez nekem nagyon sokáig tartott, amíg definiáltam magamban – kezdte elgondolkozva Osváth Zsoltnak a TV2 sztárja. – Onnantól válik érdekessé a dolog, ha ki tudod mondani, és felismered ezt a dolgot. Öt éve úgy élek, hogy én ezt már felismertem, és tudok róla beszélni. Sőt, most filmet fogok róla csinálni. A következő filmemben, egy épp nemivó alkoholisták küzdenek a visszaesés démonával, és azzal, hogy ez hogyan működik. Ez nyilván belőlem táplálkozik, tehát magamból is írtam ezt a filmet. De a mai napig nem olyan egyszerű meglátni magamat, annak a súlyával, hogy alkoholista. A feleségem sokkal jobban a rosszra emlékszik és mondja, hogy ’Tilla nagyon kemény voltál’. Én meg azt mondom, hogy ez csak buli, rock & roll volt. (…) Vannak, akik szorongásból isznak és minden nap azzal kell az életben való helyzetüket tompítani, hogy muszáj hozzá inni. Nekem ez sosem volt. Amikor dolgoztam, sosem ittam (egy-egy példa volt, amikor elszálltam, és egy buli után műsort vezettem, de utána elszégyelltem magam és évekig nem fordult elő). Buli ivó voltam, aki gépszíjszakadásos, négy sör után nem tudtam mi történik. Az volt, hogy még egyet iszom és hazamegyek, vagy még százat és nem megyek haza. Akkor átléptem egy másik világba. Ahová átléptem, ott nem volt idő. (…) Sokszor volt olyan, hogy mentem két napig és még drog sem kellett hozzá" - idézi szavait az Acnews a legutóbb a ZSHOW time beszélgetésből.

Most úgy döntött, hogy az élményeiből filmet készít.

Itt a teljes beszélgetés:

Kapcsolódó cikkünk
Itt a vége!Till Attila meglepő fordulata: "Kiszállok"

Itt a vége!Till Attila meglepő fordulata: "Kiszállok"

Till Attila meglepetéssel...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés