Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGRE hiteles infók a frontvonalról...Sokkoló hírt jelentett be a Honvéd kórház főigazgatója! Erről, azért jobb ha ÖN IS TUD! Mert ezt nincs benne a hírekben ....
Mindenegyben Blog - 2021. november 29. (hétfő), 18:16

VÉGRE hiteles infók a frontvonalról...Sokkoló hírt jelentett be a Honvéd kórház főigazgatója! Erről, azért jobb ha ÖN IS TUD! Mert ezt nincs benne a hírekben .... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 29

Wikonkál Norbert örül, hogy meghosszabbították az oltási akcióhetet, mert így el lehet jutni az emberekhez. A Honvédkórházban az első akcióhéten mintegy 15 ezer oltást adtak be.

Sokan rájöttek a koronavírus elleni védőoltás fontosságára – jelentette ki a budapesti Honvédkórház főigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Hirdetés
[ ]

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Wikonkál Norbert azt mondta: az oltási akcióhét első hetének utolsó napján, vasárnap is "elég jó volt a forgalom". Csak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban mintegy 15 ezer oltást adtak be a héten. Ezek között több mint ezer embernek adták be a védőoltás első dózisát – tette hozzá. Értékelése szerint az oltási akcióhét is megmutatta: "el lehet jutni az emberekhez", s ezért is örömét fejezte ki, hogy a jövő héten is folytatódik az oltási akcióhét.

Kérdésre válaszolva fontos lépésnek nevezte az 5-11 éves korosztály oltását is. Ugyanis – mint kiemelte – a vírus mostani hullámában a gyermekközösségek (óvodák, iskolák) környezetében sokan betegszenek meg. Ezért fontos erősíteni ebben a körben az oltást, mind a gyermekek első, mind a szüleik ismétlő oltásának beadásával – hangsúlyozta.

Wikonkál Norbert azt mondta: a Honvédkórházban a koronavírusos betegek számában lassú emelkedés tapasztalható. Az eddigiek alapján "elég jól uralható a helyzet" – fogalmazott.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés