Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre!ITT A NAGY BEJELENTÉS, AMIRE HITELESEK SZÁZEZREI VÁRTAK!!!!Jön az elsétálási jog Magyarországon! Adósok százezrei mentesülnek a fennmaradó tartozásuk alól, soha többet senki nem kérheti tőlük! Ez végre tényleg adósok, hitelesek százezreit mentheti meg végleg és tiszta lappal indulhatnak! Most jelentették be a szenzációs hírt! Itt vannak a részletek!
Mindenegyben Blog - 2021. július 31. (szombat), 21:32

Végre!ITT A NAGY BEJELENTÉS, AMIRE HITELESEK SZÁZEZREI VÁRTAK!!!!Jön az elsétálási jog Magyarországon! Adósok százezrei mentesülnek a fennmaradó tartozásuk alól, soha többet senki nem kérheti tőlük! Ez végre tényleg adósok, hitelesek százezreit mentheti meg végleg és tiszta lappal indulhatnak! Most jelentették be a szenzációs hírt! Itt vannak a részletek! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 31

Itt a megoldás a hiteltartozóknak! Még idén jön az elsétálási jog Magyarországon? Tudod mit jelent? Egyetlen tollvonással megszabadulhatsz az összes adósságodtól és SOHA TÖBBET NEM KÉRHETI SENKI! Tiszta lappal indulsz tovább! >>>

Hirdetés
[ ]

Következő fél év alkalmat teremthet az úgynevezett elsétálási jog magyarországi bevezetésére – mondta a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, Schadl György a Magyar Időknek, amely úgy tudja, az elsétálási jog bevezetése már felmerült a kormányzat berkeiben is.

A lap keddi számában megjelent cikk szerint rövid úton komoly jelentőségűvé válhat az a jogszabály-módosítás, amelyet nemrégiben szavazott meg a törvényhozás, és amely a kilakoltatási moratórium kezdetét előre hozta november 15-re és a végét az eddiginél két hónappal későbbre, április végére tolta.

Egyesek szerint a moratórium meghosszabbítása módot adhat arra, hogy a törvényhozás rendezze a devizahitelezés egyik igencsak ellentmondásos kérdését. Többször is előfordult ugyanis, hogy bár az adós mindent megtett devizahitelének visszafizetéséért, végül mégsem lehetett elkerülni az ingatlan elárverezését. Ráadásul a banki tartozásból még úgy is maradt nemegyszer milliós összeg, hogy az ügyfél minden érdemi vagyontárgyát dobra verték.

“Az ilyen esetekben igazságos megoldás lehetne az úgynevezett elsétálási jog hazai bevezetése” – mondta a végrehajtók vezetője. A tengerentúlon alkalmazott módszer lényege, hogy ha az adós minden érdemi vagyontárgyát értékesítik, akkor az érintett – bizonyos feltételekkel – mentesül az esetleg fennmaradó tartozás megfizetése alól.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés