Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre kiderült, hogy ki Kárpáti Rebeka milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..
Mindenegyben Blog - 2024. február 26. (hétfő), 08:11

Végre kiderült, hogy ki Kárpáti Rebeka milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 26

Végre kiderült, hogy ki Kárpáti Rebeka milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..

Lénárd András 17 évvel idősebb a modellnél.

Miután Kárpáti Rebeka és Frohner Fecó szakítottak, a lány azt az utat választotta, hogy óvja magánéletét a bulvársajtótól. Ez egy ideig sikerült is, azonban a Blikk kiderítette, hogy Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör alapító tulajdonosa lehet Kárpáti szerelme.

Hirdetés
[ ]

A lap informátora szerint a Tiltott Fesztivál Csíkszentsimonban tartott rendezvényen is együtt jelentek meg.

A környéken egyébként is gyakran látni őket együtt, szinte minden hónapban. Sokat kirándulnak, motoroznak az erdőben, nagyon szeretnek a természetben lenni

– mondta az informátor.

Kárpáti Rebeka egyébként az RTL Reggeliben is erről nyilatkozott. „Nagyon sokat vagyunk Erdélyben, annyira gyönyörű hely, ott sokat bóklászunk az erdőben, gombászunk leszakadt gatyában” – mesélte nemrég a Reggeliben.

Rebeka már akkor sem fedte fel titokzatos párja kilétét, mert „a múlt hibáiból tanulva” nem szeretné, ha velük foglalkozna a média.

Mondhatni, kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapban ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti

– idézte a Blikk az informátorukat.

Lénárd Andrásnak egyébként több botrányos ügye is van. Amerikában letartóztatási parancs van ellene, 2001-ben embercsempészet vádjával őrizetbe vették. Azóta is tagadja, hogy táncoslányokat csempészett volna az Államokba. 2017-ben pedig a Heinekennel pereskedett, ami a világsajtót is bejárta, a végkifejletről pedig a New York Times is beszámolt.

A milliárdos szereti a humort is, három évvel ezelőtt például ezt nyilatkozta a 24.hu-nak, amikor az embercsempészetről zajló ügyéről kérdezték:

Akkor fogadom el, hogy táncoslányok voltak, ha valaki megmutatja nekem az illetők táncoslány-igazolványát. Egész addig azt állítom, hogy nem, az a három nő apáca.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés