Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGRE! Nagy 2022-es éves horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2021. december 31. (péntek), 09:56

VÉGRE! Nagy 2022-es éves horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 31

Nagy 2022-es éves horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

Horoszkóp 2022

A következő év, a 2022-es év az önismeret jegyében fog zajlani. A bolygók helyzete közvetlenül arra ösztönzi az embert, hogy önmagán dolgozzon és javuljon a különböző élettereken.

Az újévbe lépés békés lesz, ezért ebben az időszakban próbáljon minél jobban magára koncentrálni; meglepődhet azon, ami Önben rejlik. De vigyázzon, ne felejtse el mások szükségleteit és ne cselekedjen önzően. Ez a figyelmeztetés kétszer igaz azokra a tűzzel kapcsolatos csillagjegyekre, amelyek hajlamosak erre a viselkedésre.

Jupiter a Halak jegyében, amely az év első felében érint bennünket, leginkább a vízjeleket érintik, amelyek képviselői természetesen félénkek és valamelyest önmagukba zárkózottak. Cselekedetük folytán ezek a jellemvonások megsokszorozódnak és fennáll annak a veszélye, hogy a világ elől elzárkóznak. Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő jegyében született egyéneknek lehetőségük lesz arra, hogy többet koncentráljanak és összehasonlítsák a prioritásokat. A Kos, a Nyilas és az Oroszlán jegyében született egyének profitálni fognak ebből az időszakból mivel megnyugszanak, és nem cselekszenek megfontolatlanul.

Hirdetés
[ ]

Karrier szempontjából a 2022-es év nagyrészt sikerekben gazdag lesz. A Bika jegyében az Uránusz hatalma továbbra is hatással lesz ránk, ami serkenti kreativitásunkat. Ez a földdel kapcsolatos csillagjegyeknek válik a legnagyobb hasznára, fantáziát és bátorságot adva számukra saját elképzeléseik megvalósításához.

Ami a kapcsolatokat illeti a család lesz a legfontosabb. Megtudjuk, hogy semmiképp sem vagyunk egyedül és megérdemeljük, egy a családhoz közel álló ember segítségét is, ami erősíti a családi kötelékeket. Így kiválóbb érzelmi stabilitást és összetartozás érzetet kapunk.

Télen, az elmúlt hónapokban felhalmozódott ügyeinket lezárjuk. A bennünk végbement változások is befejeződnek és hálásak leszünk mindazért, amit a 2022-es év hozott számunkra. Amire vigyáznunk kell, hajlamosak vagyunk a különféle szezonális betegségekre. Az év végén, különösen a karácsonyi ünnepek környékén, testünket legyengíti és könnyen meggyötri minden baktérium. Figyelje tehát a vitaminbevitelt és az egészséges testmozgást, hogy baj nélkül átvészelje ezt az időszakot.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Kos Horoszkóp 2022

A Kos az egyik tűzzel kapcsolatos csillagjegy, amelyet érzékenység és elszántság jellemez. 2022-ben ezek a jellemek nagyon vonzóak lesznek. Különösen a munka területén kell megerősíteni és meggyőzni a körülöttünk lévőket tulajdonságaikról. Kicsit elmérgesedettek lehetnek a kapcsolatai, főleg az év második felében. A horoszkóp azt mondja Önnek, hogy különös figyelmet kell fordítania arra, hogy kit enged be az életébe, hogy ne keveredjen újra bele a múltban tapasztalt párkapcsolati problémákba.

Hirdetés

Az újévbe lépés békés lesz; elfogadja az elmúlt hónapok által hozott változásokat és megszokja azokat. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a jövőre koncentráljon. Jupiter, a Halak jegyében, önelemzésre buzdít. Ebben az időszakban jobban érzi magát a zárkózottságban, hogy senki ne vonja el a figyelmét az elmélkedésről. Ez minőségi alapot teremt az év hátralévő részére.

A tavaszi hónapok kulcsfontosságúak lesznek a karrier szempontjából. Továbbra is hatással lesz ránk az Uránusz helyzete, amely serkenti a változás iránti vágyat. Ez kiváló lehetőség lendületvételre és arra, hogy megpróbáljon sikert elérni a saját vállalkozásában. De vigyázzon az elhamarkodott döntésekre, amelyek keményen visszavághatnak. A tipikus Kos gyorsaság ebben az esetben sokat árthat Önnek. Hasznos lenne, ha edzené a türelmét; nagyobb szüksége lesz rá, mint valaha. Ne feledje, hogy amennyi energiát belefektet a dolgokba, annyi energia visszatér Önhöz.

A Kos 2022-es év horoszkópja nagyon kedvező a kapcsolatok terén. Idejének nagy részét a szeretteivel tölti, ami megerősíti a hozzájuk való kötödést. Ugyanakkor lehetősége lesz egy régi, hosszú ideje tartó vita rendezésére. Ez pozitív hatással lesz a lélekre, kiegyensúlyozottnak érzi magát és könnyebben szembesül az elkövetkező hónapok buktatóival, kihívásaival.

A személyes és szakmai élet akadályai az év második felében jelentkezhetnek. A munkahelyen meg kell védenie álláspontját, ami kihívást jelent Önnek. Lehet, hogy van valaki a környezetében, aki ki akarja használni Önt. Nehéz lesz rájönnie, hogy ki Ő, de ha hallgat a belső hangjára, időben figyelmezteti és megmenti a felesleges szenvedésektől.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika Horoszkóp 2022

Ezt a földdel kapcsolatos csillagjegyet határozottság és kitartás jellemzi. Ez segíteni fog, hogy a következő hónapokban átsegítse a karrierje nehezebb időszakain. Másfelől, amivel szembe kell néznie, az a bizalmatlanság, amely veszélyeztetheti a kapcsolatát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés