Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉSZESEN terjed a teljesen Új tüdőbetegség a magyarok körében! Reggeli krákogással, köhögéssel kezdődik az új halálos betegség! Veszélyesebb és alattomosabb, mint a tüdőrák!!!! Ezek a tünetek :
Mindenegyben Blog - 2020. február 07. (péntek), 16:45

VÉSZESEN terjed a teljesen Új tüdőbetegség a magyarok körében! Reggeli krákogással, köhögéssel kezdődik az új halálos betegség! Veszélyesebb és alattomosabb, mint a tüdőrák!!!! Ezek a tünetek : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 07

Vigyázat! Új tüdőbetegség pusztít a magyarok körében! Reggeli krákogással kezdődik az új halálos betegség! Veszélyesebb és alattomosabb, mint a tüdőrák!!!! Ezek a tünetek :

A rendszeres reggeli köhögést, krákogást és hirtelen kifulladást nem szabad félvállról venni, főleg ha az ember még csak a 40-es, 50-es éveiben jár. Ilyenkor fontos a megelőzést észben tartani és cigarettázás estén letenni azt.A passzív dohányzás is kifejezetten káros és a nagyvárosi levegő szennyezettsége is hordoz magában veszélyeket. A fenti tünetek mögött egy komoly, súlyos következményekkel járó betegség, a COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség) is állhat.

Hirdetés
[ ]

Ugyan a krákogás és köhögés, egyéb tünetek nélkül a korai stádiumot jelezhet, mégis ilyenkor a legérdemesebb fellépni ellene az életmódbeli tényezők megváltoztatásával.

COPD – okok és tünetek

A leggyakoribb kockázati tényező a COPD esetében a dohányzás, de fontos említést tenni a környezeti tényezők, mint szennyezőanyagok, munkahelyi ártalmak és genetikai tényezők hatásáról is. Ezek gyakori és rendszeres expozíciójának talaján képes kifejlődni a fokozatos progrediáló betegség. Kezdetben gyulladás, később visszafordíthatatlan légúti áramlás korlátozottság jelentkezik.

A COPD tünetei könnyen összetéveszthetők egyéb egészségügyi állapotokat jellemző tünetekkel is, ezért nagyon fontos résen lenni és nem félvállról venni a következőket:

Reggelente jelentkező krákogás és köhögés.Köpetürítés.Bizonyos fizikai tényezők (fizikai aktivitás, hideg levegő, por, stressz) által kiváltott nehézlégzés.MegelőzésFontos, hogy a betegséget még korai stádiumában diagnosztizálják, hogy a visszafordíthatatlan elváltozások megelőzhetőek legyenek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés