Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vigyázat!!!!!! Lakossági figyelmeztetést adtak ki ,nagyon durva betegség terjed ......
Mindenegyben Blog - 2021. március 25. (csütörtök), 19:40

Vigyázat!!!!!! Lakossági figyelmeztetést adtak ki ,nagyon durva betegség terjed ......

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 25

Vigyázat!!!!!! Lakossági figyelmeztetést adtak ki ,nagyon durva betegség terjed ,az a neve neki hogy: átverés!

Silány áruk, átverések –  webshop, ahonnan SOHA ne rendelj

Találtál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most  olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. 

fotó:Illusztráció 

Íme egy weboldal creative-hu.com ami Belga céghez tartozik de érdekes módon Budapesten van a raktára ,és két nap alatt megkapod a terméket.Miért jó nekik hogy külföldi cég?Hát azért mert 7000 forint visszaküldeni a silány rossz minőségű 1 forintot nem érő ruhát ,ezért sokan nem küldik vissza . Több 1000 Magyar embert károsítottak meg ! Ha a facebook oldalukon írsz negatív kommentet azonnal törlik!Ezért a károsultak létrehoztak egy facebook csoportot.Íme: Creative HU átvertek csoportja - NE rendelj semmit onnan! 

Íme póruljárt vásátlók bejegyzése:Í

Kedves Tagok,
Segítséget szeretnék kérni.
Röviden a történetem:
Rendeltem 3 ruhát az ominózus creative-hu oldalról. Az egyik termék nem lett jó se anyagába se méretben se sehogy, köze se volt a kép szerint vásárolt darabhoz. Úgy gondoltam naívan, hogy vissza küldöm. Írtam egy e-mailt az info@creative-hu.com címre és elmondtam mi okból szeretném vissza küldeni. Mondták, hogy milyen papírokkal hova (Bulgária) küldjem visszsa a ruhát. Jó megtettem mert nem 1000Ft-os ruha volt. Megírtam, hogy vissza küldtem ezekkel a papírokkal csatoltam nekik. A pénzem azóta se kaptam vissza ez szeptember végén volt. Azóta rengeteg üzenet váltás, hogy várjak. Az utolsó 2-3 üzenetemre már nem jön válasz sem! Mit tudok tenni?Vagy tudok valamit tenni? 8.089.-Ft-ot várnék vissza. Most nem azért de nekem ez is pénz ebből akkor inkább vennék mást vagy a kislányomnak valamit.
Soha többet erről az oldalról!
Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv.,
Merci
  • Hirdetés
    [ ]

    Sziasztok rendeltem a creative oldalról ami ma megis érkezett sajnos át vettem dehát csak lestem mijen szar a pulcsi turkaloba jobbat kapni nem olyan mint a képen az anyaga meg förtelmes ne rendeljen senki onnan...
Írni kell az Európai Fogyasztói Központ Magyarországi Szervezetének. Info@magyarefk.hu vagy ajánlott levélben. Én megtettem.

Hirdetés

Rendőrségi feljelentést tenni. Hirdetik magukat a neten, weboldal stb. Százakat vertek át.
Magyarországon csak a becsületes embereket büntetik, nem vettétek még észre???!!!
Oszd meg légyszíves ,hogy minél több emberhez eljusson! Köszönöm 
Fotók:Illusztráció!
 
Kapcsolódó cikkünk
„Egykori óvodai nevelője szerint a magát a tisztesség bajnokának mutató ügyvéd egy társától többször is elvette a játék-teherautót, míg egy másik lánynak egy ízben meghúzta a haját. Bízhatunk-e egy ilyen emberben? – tette fel a kérdést Rogán Antal a fejemben.” Írja Lakner Dávid a kormánypropagandát parodizálva! Vigyázat, tele iróniával❗

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés