Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VIGYÁZZATOK! MOST ÉRKEZETT!!!! Alig néhány órája adott ki egy nagyon komoly figyelmeztetést az Országos Rendőrfőkapitányság! Minden állampolgárt figyelmeztetnek – ERRŐL MOST TÉNYLEG erősen ajánlott tudni!
Mindenegyben Blog - 2022. április 20. (szerda), 20:07

VIGYÁZZATOK! MOST ÉRKEZETT!!!! Alig néhány órája adott ki egy nagyon komoly figyelmeztetést az Országos Rendőrfőkapitányság! Minden állampolgárt figyelmeztetnek – ERRŐL MOST TÉNYLEG erősen ajánlott tudni! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 20

MOST ÉRKEZETT!!!! Alig néhány órája adott ki egy nagyon komoly figyelmeztetést az Országos Rendőrfőkapitányság! Minden állampolgárt figyelmeztetnek – ERRŐL MOST TÉNYLEG erősen ajánlott tudni!

A rendőrség ebben a hónapban ahhoz ad tanácsot, mitévők legyünk, ha megtévesztő e-mailekben és üzenetekben próbálják meg személyes, illetve pénzügyi adatainkat megszerezni.

Hirdetés
[ ]

Személyes és pénzügyi adataink komoly értéket képviselnek. Ha ezek illetéktelen személyek számára hozzáférhetővé válnak, az komoly anyagi károkat is okozhat. A bűnözők megtévesztő e-mailek és közösségi oldalakon küldött üzenetek segítségével próbálnak meg hozzájutni a felhasználók adataihoz. Az üzeneteket nagyon sok embernek elküldik, bízva abban, hogy néhányan megadják az adataikat.

Az adathalászok jellemzően hamisított weboldalon keresztül próbálnak személyes és pénzügyi adatokhoz (tipikusan felhasználónév, jelszó, bankkártyaadatok) jutni. Megbízható szervezetek, bankok, elektronikus kereskedelemmel foglalkozó weboldalak, online fizetési szolgáltatók ismertségét kihasználva, azok weboldalait lemásolva igyekeznek a felhasználók bizalmába férkőzni.

A csalók e-mailt vagy üzenetet küldenek a címzettnek, amiben ráveszik egy hivatkozásra való kattintásra. Arra kérik a felhasználót, hogy jelentkezzen be valamilyen megbízható cég (például: levelezési szolgáltató, bank stb.) honlapjához nagyon hasonlító weboldalra, amit azonban a csalók üzemeltetnek, és itt a megadott személyes és pénzügyi adatok a hozzájuk kerülnek.

Árulkodó jelek – e-mailek, üzenetek

Bár az adathalász-üzenetek egyre kifinomultabbak, felismerhető, ha csalók küldték:

a küldő e-mailcíme megtévesztésig hasonlít egy megbízható cég hivatalos e-mailcímére (például: a feladó címében o-betű helyett 0 szerepel)a cég hivatalos e-mailcíme helyett privát e-mailcímről érkezikolyan szolgáltató nevében küldték ki, akivel nem állunk kapcsolatbana levélben használt megszólítás általános, nem szerepel benne a címzett neveamennyiben a szöveg helyesírási hibákat tartalmaz, magyartalan, valószínű, hogy fordítóprogrammal készültbár a megadott link látszólag hasonlít az eredeti oldal címére, a kattintás után a címsorban teljesen más jelenik meg

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés