Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Villanyórások figyelem! Ezt minél előbb intézd el! Nyisd ki a villanyóra szekrényt és ezt helyezd el az ajtaján! Nagyon fontos, hogy minél előbb elintézd! Olvass bele és rájössz miért! >>>
Mindenegyben Blog - 2019. november 16. (szombat), 17:03

Villanyórások figyelem! Ezt minél előbb intézd el! Nyisd ki a villanyóra szekrényt és ezt helyezd el az ajtaján! Nagyon fontos, hogy minél előbb elintézd! Olvass bele és rájössz miért! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 16

Tehát hiába plombálod vissza egy hamis plombával… a belső memóriában már szerepel hogy valaki kinyitotta… és a legközelebbi adatkiolvasáskor le is buksz vele!!

A készülék a mikroprocesszornak hála meg tudja állapítani hogy milyen közel van a legközelebbi leágazás, csatlakoztattak-e lopótököt stb stb.

Hirdetés
[ ]

gaz a mágnes nem hat rá, tönkre sem teszi, de a beépített erőtér detektor érzékeli a mágneses erőteret és titokban naplózza azt is. Aztán ha lesz leolvasás akkor meg jöhet a bünti… mindezt azért mert próbálkoztál… ugye kell az extra profit a szolgáltatónak. A szolgáltató a cigánysorra nem mer bemenni, ezért a sóvárgó próbálkozókkal kell megfizetetni azt is!

Hirdetés

Ugye ha simán elékötsz akkor sem vagy biztonságban mert ilyenkor mikor bekapcsolod az elékötött fogyasztót akkor az ránt a hálózaton, egy visszáram keletkezik és szépen az óra rögzíti azt. Mint említettem, az erőtereket, elektromágneses erőtereket is figyeli az óra, a hirtelen változás az vagy Ufót vagy gömbvillámot vagy manipuláló fogyasztót jelent. Mindhárom esetben kötbért kell fizetned az áramszolgáltatónak. 🙂Ja hogy a bíróság elfogadja azt is bizonyítéknak amit titokban, rólad rögzített az óra… ez tény pedig az órát bármikor bárki (gyengébbek kedvéért a szolgáltató) simán módosíthatja, hiszen csak számítógépes adatok, bitek sokasága az óra memóriája és semmiképp sem kézzel fogható számok mint a régi mechanikus órán…Most is simán bűntetnek mágnesezés miatt, pedig a villanyóra fékezőmágnesének lemágnesezését akármi okozhatja, nemcsak a felhasználó egy neolídium mágnessel… de a bíróság (a lefizetett bíróság, mert a nagy pénzes szolgáltató ellen nem tudsz mit tenni) persze a szolgáltatónak ad igazat, te meg fizethetsz milliós kötbéreket.

De a lényeg az hogy nagyon kell vigyázni az új villanyórákkal. A lopás lehetetlen velük!!!

Felismeri hogy mikor, elé vagy mögé, hány fogyasztót, lopótököt stb stb kötöttél és elmenti a memóriájában!! Hiába kötsz rá a fővezetékre, felismeri a megváltozott karakterisztika alapján, elmenti a változást idő szerint, majd ha leolvasták és elolvasták az automata riasztást kijön a kommandó. Persze a kommandónak joga van átfűzni a vezetéket a villanyóráig tehát ha rákötés, vagy annak nyoma van a fővezetéken az bizony bukta!!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés