Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zacher Gábor drámai figyelmeztetése:Ez csak a kezdet!
Mindenegyben Blog - 2020. április 02. (csütörtök), 15:18

Zacher Gábor drámai figyelmeztetése:Ez csak a kezdet!

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 02

Zacher egy mentőből üzeni: Lesz ennél sokkal súlyosabb a helyzet

Az orvos szerint csak rajtunk múlik, hogy elkerüljük-e a nagy problémát, de ehhez mindenkinek komolyan kell vennie az otthonmaradást.

Az orvos úgy látja, még mindig nem vesszük elég komolyan a vírust, mert még mindig lát utcán flangálókat, bandázókat. „Pedig tényleg kellene izolálni magunkat, mert ami most van, csak a történet kezdete. Lesz ennél sokkal súlyosabb a helyzet" – figyelmeztet. Az orvos nyomatékosan arra kér mindenkit, hogy maradjon otthon, és hallgassunk a szakemberekre, mert jót akarnak.

„Talán a nagy problémát elkerülhetjük, de ez alapvetően rajunk múlik. Azon múlik, hogy mennyire tudunk otthon maradni, mennyire tudunk izolálódni. És mennyire tudjuk átvészelni az előttünk álló 3-4 hónapot, ami alapvetően nagyon-nagyon kemény lesz. De azt gondolom, hogy együtt megoldhatjuk"

 – fogalmaz Zacher.

Szerinte azért is fontos most az otthonmaradás, hogy jövőre teljesen más húsvétunk és karácsonyunk legyen, ami nem a gyászról szól.atv.hu

Hirdetés
[ ]

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés