Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ZELENSZKIJ: EURÓPÁNAK EL KELL GONDOLKODNI AZON, MILYEN ÁRAT KELL FIZETNI A KONTINENS…
Mindenegyben Blog - 2022. május 10. (kedd), 15:53

ZELENSZKIJ: EURÓPÁNAK EL KELL GONDOLKODNI AZON, MILYEN ÁRAT KELL FIZETNI A KONTINENS…

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 10

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn kijelentette: Európának ismét el kell gondolkodnia azon, hogy a második világháborúhoz hasonlóan milyen árat kell fizetni a kontinens békéjéért – írja a Telegraph című lap.

Mi, ukránok továbbra is a védelmünk, a győzelmünk és az igazság helyreállítása érdekében fogunk dolgozni. Ma, holnap és mindig, amíg Ukrajnát meg nem szabadítjuk a megszállóktól” – hangsúlyozta a lapnak az ukrán elnök.

Zelenszkij a horvát miniszterelnökkel együtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

Hirdetés
[ ]

„Erősíteni kell a szankciós nyomást Oroszországon, ameddig fel nem hagynak a háborúzással a nemzetünk, a népünk ellen, ameddig fel nem szabadulnak földjeink és ameddig nem kezdik el tisztelni az európai szabadságot”

Közben Biden elnök megerősítette, hogy az Egyesült Államok továbbra is támogatja az ukránokat, akik „az országukért és demokráciájukért harcolnak Putyin kegyetlen háborújával szemben”.

Az elnök úgy fogalmazott: „az ukránok minden nap az életükért küzdenek. A harc nem olcsó, de az agressziónak való engedelmeskedés még költségesebb.”

A szakértők szerint a jogszabály a második világháborús úgynevezett „kölcsönbérleti” program újraindítását jelenti, amely akkor hozzájárult a náci Németország legyőzéséhez.

A hétfőn aláírt törvény lehetővé teszi az Egyesült Államok számára, hogy katonai felszerelést kölcsönözzön vagy lízingeljen Ukrajnának, illetve más kelet-európai szövetséges országoknak.

Az egyesek által szimbolikusnak tartott törvényjavaslatot a múlt hónapban kétpárti támogatással fogadta el az amerikai törvényhozás.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Twitter-bejegyzésében üdvözölte a törvényjavaslat aláírását.

„A kölcsönbérleti törvény mai aláírása történelmi lépés. Meggyőződésem, hogy együtt újra győzni fogunk. És meg fogjuk védeni a demokráciát Ukrajnában és Európában, mint 77 évvel ezelőtt” – fogalmazott Zelenszkij.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: részben MTI)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés