Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ZELENSZKIJ RENDKÍVÜLI BEJELENTÉSE: EKKOR KEZDŐDIK A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ!
Mindenegyben Blog - 2022. március 20. (vasárnap), 17:58

ZELENSZKIJ RENDKÍVÜLI BEJELENTÉSE: EKKOR KEZDŐDIK A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 20

Az ukrán elnök arról beszélt vasárnap, hogyha a tárgyalások nem járnak sikerrel, akár még a harmadik világháború is kitörhet.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra figyelmeztetett vasárnap, hogy csak tárgyalások útján zárhatják le a háborút országában. Ha ezek a tárgyalások kudarcot vallanak, az akár egy harmadik világháborút is jelenthet, írja a Guardian.

Zelenszkij a CNN híradójában, Fareed Zakaria azon kérdésére, hogy kész-e tárgyalni Vlagyimir Putyin orosz vezetővel a mariupoli és másutt civilek elleni támadások nyomán, így válaszolt:Készen állok a tárgyalásokra. Felkészültem az elmúlt két évre. És tárgyalások nélkül nem zárhatjuk le ezt a háborút.

Hirdetés
[ ]

Minden ember, aki azt gondolja, hogy a tárgyalás sekélyes, és nem fog megoldani semmit, egyszerűen nem értik, hogy ez sokat is jelenthet. Ha csak 1% esély van arra, hogy megállítsuk ezt a háborút, akkor élni kell ezzel a lehetőséggel, meg kell tennünk-nyilatkozta az ukrán elnök a tárgyalásokkal kapcsolatban.

Hozzátette, hogy naponta veszítenek el ártatlan embereket, ám az ukrán csapatok mégis képesek visszavágni.

Az orosz erők azért jöttek, hogy kiirtsanak minket, hogy megöljenek. Ám megmutattuk népünk és hadseregünk méltóságát, képesek vagyunk erős csapást mérni, képesek vagyunk visszavágni- nyilatkozta Zelenszkij.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés