Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ZELENSZKIJ VÉSZJÓSLÓ, FENYEGETŐ KIJELENTÉST TETT: “MINDENKIT MEG FOGUNK TALÁLNI, ÉS…”
Mindenegyben Blog - 2022. április 21. (csütörtök), 19:16

ZELENSZKIJ VÉSZJÓSLÓ, FENYEGETŐ KIJELENTÉST TETT: “MINDENKIT MEG FOGUNK TALÁLNI, ÉS…” (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 21

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a háború 56. napján kiküldött videóüzenetében vészjósló kijelentéseket tett.

A nagy múltú bírt hírcsatorna, BBC beszámolója szerint Ukrajna elnöke a háborús bűncselekmények kapcsán kijelentette:

Mindenkit meg fognak találni, és felelősségre fogják vonni az orosz parancsnokokat.

“Minden vezetéknevet, minden lakcímet, minden bankszámlát – mindent meg fogunk találni” – közölte Zelenszkij videóüzenetében.

Hirdetés
[ ]

Az ukrán elnök beszámolt róla, hogy szerdán “nagyon alapos tárgyalásokat” folytatott Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével a védelmi és pénzügyi kérdésekről, valamint a szankciókról

A szankciókról szólva Zelenszkij elmondta: “Azon dolgozunk, hogy valóban fájdalmas legyen az orosz katonai gépezet és az orosz állam egésze számára.

A szankciók különösen az orosz energiaszektorra, a bankszektorra, az exportra, az importra és a közlekedésre vonatkozó korlátozásokat fognak előírni” – hangsúlyozta.

Egyben megismételte, hogy az orosz kőolajszállítások teljes embargóját szeretné elérni.

Zelenszkij kijelentette, hogy a Michellel való tárgyaláson szóba került az “európai élelmiszerválság” is, azt azonban nem részletezte, hogy ezzel kapcsolatban mire jutottak.

Az ukrán elnök elmondta, hogy rendszeresen kap előrejelzéseket. Hozzátette:  

Sokkal több információval rendelkezem, mint egyes médiumok az orosz hadsereg szándékairól és képességeiről. Az orosz gazdaság lehetőségeiről. Az oroszországi társadalom érzelmi állapotáról.

Méltatta Ukrajna ellenállását az orosz invázióval szemben, és „hadseregük sikerét a csatatéren”. Zelenszkij szerint „a gazdaságilag fájdalmas szankciók Oroszország ellen”, valamint a nemzetközi közösség által biztosított „erősebb, pusztítóbb” fegyverek segítenek majd az Oroszország elleni küzdelemben – írta meg az Independent

Ahogy fogalmazott:

ha valaki azt mondja nekem: év vagy évek, én azt válaszolom: ön [aki kérdezi tőle – a szerk.] sokkal rövidebbé teheti a háborút. Minél hamarabb megkapjuk az általunk kért fegyvereket, annál erősebb lesz a helyzetünk, és annál hamarabb lesz béke.

Az egész világnak aggódnia kell az orosz atomfenyegetés miatt

Zelenszkij pénteken a CNN-en Jake Tappernek adott exkluzív interjújában, amelyre távolsági kapcsolaton, kijevi irodájából jelentkezett be, azt mondta: Putyin akár nukleáris vagy vegyi fegyvereket is bevethet, mert nem becsüli az ukrán emberek életét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés