x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Zokogva közölte Vlagyimir Putyin párja, teljesen összetört!Vlagyimir Putyin hirtelen rosszul lett, orvosi ellátásra szorult.
Mindenegyben Blog - 2022. június 11. (szombat), 10:46

Zokogva közölte Vlagyimir Putyin párja, teljesen összetört!Vlagyimir Putyin hirtelen rosszul lett, orvosi ellátásra szorult.

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 11
Hirdetés
[ ]

Az orosz elnök egészségi állapota a háború kirobbanása óta kiemelt téma - most egy, a Kremlt jól ismerő bennfentes szerint Vlagyimir Putyin hirtelen rosszul lett, orvosi ellátásra szorult.

Szédülés, hányinger és gyengeségérzet kapta el Vlagyimir Putyin orosz elnököt egy virtuális megbeszélést követően, azonnali orvosi segítségre szorult - írja a The Sun. A brit lap egy Telegram-csatornán megjelent posztra hivatkozik, melyet információik szerint a Kreml egyik bennfentese lát el információkkal.

A General SVR csatorna posztja szerint az történt, hogy Putyin egy videókonferenciát követően lett rosszul, mikor megpróbált felállni az asztaltól. Hirtelen szédülni kezdett, hányingere lett és gyengének érezte magát, azonnali orvosi segítségre szorult, sürgős ellátást igényelt - írják a posztban.

A Kreml bennfentese emlékeztet arra: Putyin szokásos éves nagy sajtótájékoztatóját, melyen általában nagyjából négy órán át válaszol az orosz állampolgárok kérdéseire, indoklás nélkül bizonytalan időre elhalasztották. Ennek hátterében pedig a poszt szerint az áll, hogy orvosai azt javasolták az elnöknek, ne vállaljon most ilyen szereplést, mert nem biztos, hogy végig bírni fogja a terhelést. Ha Putyin állapota stabilizálódik, augusztusban pótolhatják az eseményt.

Kapcsolódó cikkünk
Ég önnel Miniszterúr ! Vlagyimir Putyintól kell búcsúznunk!

Nem még nem halt meg ,de Putyinnak már nem sok van hátra: meglepő dolgokról számoltak be az ukrán...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés