Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
2019- Áprilisi horoszkóp:Bak - Vízöntő -Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2019. március 30. (szombat), 21:15

2019- Áprilisi horoszkóp:Bak - Vízöntő -Halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 30

Április Horoszkóp 2019

A júniusi hónap sokban befolyásol bennünket, habár ezt sok esetben elutasítjuk. A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg. Ebben az időben sokan az utolsó pillanatban felelőtlen diétába kezdenek a fürdőruha őrület miatt, így ez által további stresszes helyzetet kialakítva élik hétköznapjaikat.

Ezért a horoszkóp 2019 júniusára azt ajánlja az egyéneknek, hogy ésszerűen cselekedjenek. Ne hagyják, hogy a szenvedély elvakítsa Önöket,ne legyenek könnyelműek, vegyék fontolóra lépéseiket. Csak így tudnak kiegyensúlyozott életet élni.

Hirdetés
[ ]

Bak április Horoszkóp 2019

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly

Áprilisban a tartós párkapcsolatban, és a szinglinként élő Bak csillagjegyűek is a pozitív energiák megjelenését tapasztalhatják meg az életükben. A Vénusz planéta erős hatásának köszönhetően vonzódni fog az újdonságok iránt, magával ragadja a felfedezés öröme, temérdek izgalmas tapasztalatra, és élményre tesz szert, ráadásul új ismerősök és barátok is felbukkannak az életében. Végre felszabadultan lesz képes kikapcsolódni, és nem áll majd a saját boldogságának az útjába. Munkahelyi problémák sem fogják gyötörni, így gyakorlatilag semmilyen zavaró tényező nem lesz az életében.

Hirdetés

Áprilisban sajnos munkahelyi problémákkal szembesülhet. Előfordulhat, hogy egy belső vitát kell lerendeznie, vagy helyileg máshol kell egy ideig dolgoznia, esetleg egy olyan feladatot osztanak önre, amit sürgősen el kell intéznie. Bárhogyan legyen is, egy biztos: nagyon elfoglalt lesz ebben a periódusban. Fontos, hogy a bak csillagjegyűek ebben a hónapban se stresszeljék túl magukat és szánjanak elegendő időt a pihenésre is.

Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje.

Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

Vízöntő április Horoszkóp 2019

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni

Próbálja meg a legtöbbet kihozni ebből a pozitív időszakból. A Vízöntő számára rendkívül fontos, hogy ebben a hónapban hatékonyan be tudja osztani az idejét, és megtalálja a megfelelő egyensúlyt a munka és a magánélet között. Csakis így lehet harmonikus, boldog és kiegyensúlyozott áprilisban. Fontos, hogy a családtagjait se hanyagolja el, ezért amikor csak teheti, látogassa meg őket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés