Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
2021-ben mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod? Nekünk szóról szóra igaz... Nézd meg Te is rád jellemzőt!
Mindenegyben Blog - 2020. november 27. (péntek), 20:47

2021-ben mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod? Nekünk szóról szóra igaz... Nézd meg Te is rád jellemzőt! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 27

-MaatTörténet:

Maat a második legjelentősebb női alak az egyiptomi mitológiában Ízisz után. A neve szó szerint anyát jelent.

Nagyon érzelmes típus vagy, néha nincs elég önbizalmad, ezért gyakran csapongsz a melankólia és a boldogság között. Érzékenységednek köszönhetően nagyon gazdag a fantáziád és a képzelőerőd is. Sokan rejtélyesnek tartanak, kíváncsivá teszed a nálad kevésbé komplex egyéniségeket. Sok türelemre van szükség veled szemben, mert hajlamos vagy eltaszítani magadtól másokat csak azért, hogy belsőleg megerősödj, ezáltal azonban fennáll annak is a veszélye, hogy teljesen elzárkózol a környezetedtől. Munka szempontjából a szociális jellegű foglalkozások vonzanak, kész vagy minden tehetségedet és nagylelkűségedet az emberek javára fordítani.

-GebTörténet:

 

Geb Su, a levegőisten és annak nővére – és egyben felesége -, Tefnut istennő fia. Nut égistennő bátyjaként és egyben férjeként a föld férfiasságát testesíti meg.

Hirdetés
[ ]

Gyakran vesz erőt rajtad a lustaság, és úgy érzed, kevés az energiád. Saját módszereid szerint osztod be az idődet, nem nézel túl messzire a jövőbe, mindig megfontolod a következő lépést, és egyszerre csak egy dologra koncentrálsz. Kimondottan félénk vagy és érzékeny, ami könnyen befolyásolhatóvá tesz. Hajlamos vagy feláldozni magad a kapcsolataidban, és ezt gyakran ki is használják. Mindenki tudja, hogy rád lehet számítani, meghallgatsz másokat, és megőrzöd a titkaikat.

-OziriszTörténet:

Ozirisz az egyik legnagyobb egyiptomi istenség. Húgát, Íziszt vette feleségül, együtt uralkodtak Egyiptomon és elhozták a civilizációt.

Kíváncsi természeted mindig új kalandok felé sodor, melyek gyakran spontának és rendhagyóak. Hiszel az életben és bízol magadban, sosem adod fel. Létezésed minden pillanatát intenzíven éled meg, nem félsz az elbukástól, mert számodra mindig van menekülés vagy visszaút, hogy aztán új kalandokba vethesd magad. A te életedben semmi sem állandó, minden folyamatosan változik, veled együtt. Bár nem vagy immunis a csalódással szemben, próbálsz józan ítélőképességű lenni, azonban kényszeres optimizmusod túl gyakran érvényesül. A közömbösség szó nem található meg a te szótáradban, így gyakran állítasz akadályokat saját utadba, és néha meginog a magadba vetett bizalmad.

-ÍziszTörténet:

Ozirisz felesége, maga a megtestesült anyaistennő, a születés, az utazás és az állam védelmezője.

Éber elmével áldott meg a sors, nyílt vagy másokkal és szeretsz előre nézni. A legtöbbet hozod ki az életedből, tele vagy energiával, de nincs benned előítélet. Követed az ösztöneidet, melyek új és érdekes kalandok és élmények felé sodornak. Az emberségbe vetett hited megingathatatlan, még ha olykor be is csapnak, alapvetően optimista és pozitív személyiség vagy. Nyugodt, magabiztos természeted és nagylelkűséged csodákra képes az emberierőforrás-gazdálkodás vagy a jótékonysági munkák területén.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés