x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
A Rák visszatér régi szerelméhez, a Vízöntő házasságot köt: Sorsfordító változást hoznak a következő hetek
Mindenegyben Blog - 2020. október 31. (szombat), 17:28

A Rák visszatér régi szerelméhez, a Vízöntő házasságot köt: Sorsfordító változást hoznak a következő hetek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 31

Ez vár ránk az év hátralévő részében.

Kos-(III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Végre önmagában kellene megtalálnia a stabil pontot, és ha ez megvan, akkor az állhatatosságát látva a párja is újra bízni kezd majd önben. Az anyagiak terén is pezsgőbb és érdekesebb lehet az élete. Sokat kereshet, sokat is költhet, de ha az otthonára, a családjára költ, azt senki nem fogja a szemére vetni önnek.

Hirdetés
[ ]

Egészség: Mivel az Uránusz elhagyja a jegyét, az idegrendszeri eredetű, vagy megmagyarázhatatlan betegségek e bolygóval együtt olyan hirtelen hagyhatják el önt, mint ahogy anno kilenc éve felbukkantak. Találhat egy csodálatos medicinát, vagy teljesen megváltoztathatja az életmódját. A lényeg, hogy legyen kitartó!

Bika-(IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Tavasztól mintha kicserélték volna: nyugtalan és változékony, és ez több, mint a szokásos tavaszi pezsgés. Ha olyan kapcsolatban van, ami már nem kielégítő az ön számára, akkor egyszerre csak elege lesz az egészből, és keres magának mással szórakozást. A párja vagy megszokja, vagy megszökik. Vagy ő is megújul önnel.

Egészség: Ha keresi is a különlegeset és a nem mindennapit, azért vigyázzon, hogy ez ne menjen az egészsége rovására. A különleges sportok jót tesznek, mert szüksége van egy nagy adag adrenalinra, hogy a jegyébe lépő Uránusz energiáit kellőképpen élvezni tudja. De mindig tartsa be a biztonsági előírásokat! Szerezzen be védőruhát!

Ikrek-(V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Ez a tavasz és a nyár önnek a házasság esélyét hozza el. Ha már törvényesített kapcsolatban él, akkor pedig jobbá tehető ez a viszony, avagy, ha erre semmi esély nincs már, akkor az elválás lehet az esély a jobbra fordulásra. A Jupiter mindig csak törvényesít egy helyzetet, amit ön és a társa teremt meg.

Egészség: Ha most elhanyagol egy régóta húzódó betegséget, akkor az nagyon rosszra fordulhat. Ha azonban kezelésbe veszi a dolgait akkor lassú, de tartós javulásra számíthat. A csontjai, a bőre, a térde és a fogai szorulhatnak rá hosszas kezelésre. A testi állapota a karrierjére is kihat, érdemes hát törődnie vele.

Rák-(VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Most vagy nagyon szoros kapcsolatban él valakivel, szinte már elválaszthatatlanul, vagy teljesen magányosnak érzi magát. Ön szerencsére jól bírja a szoros kapcsot, úgyhogy inkább azt fogja választani. Ha mégis magányos lenne, akkor akár még azt is érdemes lenne meggondolnia, hogy visszamenjen a régi kedveséhez.

Egészség: A nagy szerencsebolygó az év első felében még sokat segítheti önt abban, hogy az életmódján pozitív irányban tudjon változtatni. Amit most tesz az egészsége érdekében, az duplán jól hathat. Ha valamilyen sportba kezd, nagyon megerősödhet, lefogyhat, egyszóval javíthat a kondícióján. De semmit ne vigyen túlzásba!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés