Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A 10 éves kerekesszékes kislány nem tudott csatlakozni a kiránduláshoz - aztán a hős tanár felajánlotta, hogy viszi ❤️ Olvassátok el a történetet
Mindenegyben Blog - 2023. március 07. (kedd), 19:36

A 10 éves kerekesszékes kislány nem tudott csatlakozni a kiránduláshoz - aztán a hős tanár felajánlotta, hogy viszi ❤️ Olvassátok el a történetet (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 már 07

A 10 éves kerekesszékes kislány nem tudott csatlakozni a kiránduláshoz - aztán a hős tanár felajánlotta, hogy viszi Olvassátok el a történetet:

Életkortól függetlenül fontos az összetartozás érzése. De talán különösen fontos, hogy a gyerekek látják, hallják és befogadják.

Hirdetés
[ ]

Aki sajnos gyakran kicsit kimaradtnak érzi magát, az a 10 éves Ryan Neighbors, aki spina bifidával született – írja a Hrtwarming . Ez azt jelenti, hogy tolószék segítségével kell közlekednie, és nem tud mindig olyan feltételekkel csatlakozni és játszani, mint a többi gyerek. Amikor az osztálya is kirándulni indult, a kizárás nagyon egyértelművé vált.

Amikor az anyja, Shelly hallott a túráról, és rájött, hogy Ryan nem tud eljönni, úgy döntött, hogy aznap elviszi Ryant a múzeumba – így Ryannek is volt egy szórakoztató tevékenysége, míg a többi gyereknek élvezni kalandjaikat.

Hirdetés

De amikor Shelly be akarta jelenteni Ryan egyik tanárának, Jim Freemannek, olyan választ kapott, amire nem számított. A Hrtwarming számára ezt mondja:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés