Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A 78 éves nő olyan átalakítást végez magán, amitől évtizedekkel fiatalabbnak nézi mindenki
Mindenegyben Blog - 2019. május 15. (szerda), 20:35

A 78 éves nő olyan átalakítást végez magán, amitől évtizedekkel fiatalabbnak nézi mindenki

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 15

Sok ember számára az öregedési folyamat egy hatalmas sokk. Egy rendkívül nehezen kezelhető dolog, ami teljesen megváltoztatja a kinézetünket. Amikor fiatalabbak vagyunk, akkor nem nagyon aggódunk a kinézetünk miatt, de ahogy öregszünk egyre feltűnőbb változásokon megyünk keresztül. Bőrünk, ami egykor puha és fiatalos volt, elkezd ráncosodni és öregedni, ezért azt érezzük, hogy már fel sem ismerjük magunkat.

Hirdetés

Ez az egész folyamat nyomasztóan hathat az önbizalmunkra és az önbecsülésünkre, de a smink erejével úgy tűnik, hogy bármit el lehet érni. Egy Joann nevű nő életében nagyon fontos szerepe van a sminknek, hiszen a fia , aki egy híres sminkmester és a Christopher Hopkins Image Center tulajdonosa. A sminket napi rendszerességgel használja, és még abban is alszik, hogy megőrizze a szép megjelenést.

Joann annyira szereti a sminket, hogy csak akkor látja magát nélküle, amikor ébredés után lemossa az előző napi sminket és felrakja az újat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindannyiunknak el kell kezdenünk sminkben aludni. A smink egész éjszakára történő viselése ugyanis különböző bőrproblémákhoz vezethet, mint például a pattanások, az eltömődött pórusok, a bőr egyéb sérülései és a korai öregedés. Fontos, hogy a bőrünk kapjon egy kis szünetet azért, hogy felfrissülhessen és helyreállhasson a smink viselése után. Bár nem ajánlott a smink viselése az ágyban, a hölgy azzal érvel, hogy így mindig csodálatosan néz ki azok társaságában, akik szeretik és törődnek vele.

Szerencsére úgy tűnik, hogy Joann nem szenved a sminkben alvás mellékhatásaitól. Minden nap, amikor felteszi a sminkjét, megpróbálja újraalkotni fiatalkori önmagát. Téged is le fog nyűgözni, hogy milyen eredményt ért el. Nem törődik vele, ha mások azt mondják, hogy túl sok sminket visel, mert nagyon szeret sminkelni és egész nap csodálatosan kinézni.

Ez az egyik meghatározó karakterjellemzője, amit soha nem fog abbahagyni. Nyilvánvaló, hogy a fia tőle örökölte a kozmetikumok használatának tehetségét, mert Joann valódi varázslatra képes a sminkecsettel. Ez egy olyan átalakulás, amit neked is látnod kell, hogy tényleg elhidd. Az alábbi videóban megnézheted Joann átalakulását.

Hirdetés

Te is annyira szereted a sminket, mint Joann? Írd meg, hogy mit gondolsz az átalakulásról és arról, hogy a sminkjében alszik. Győződj meg róla, hogy továbbküldöd ezt a cikket azoknak, akik szeretik az ilyen átalakulásokat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés