Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A férjem barátja odahajolt hozzám a kert titkos zugában és olyat tett a közös nyaraláson. Ám, most rettentően izgulok: ha ez igaz, akkor nagy bajban vagyok
Mindenegyben Blog - 2022. november 17. (csütörtök), 09:40

A férjem barátja odahajolt hozzám a kert titkos zugában és olyat tett a közös nyaraláson. Ám, most rettentően izgulok: ha ez igaz, akkor nagy bajban vagyok (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 17

Imádom a világos hajamat, bár kicsit öregít sok jóbarát szerint. Mindegy, 42 évesen ezt tetszik nekem és kész. A nyaraláson augusztusban egy egész nagy csapattal lazítottunk a szokott hatalmas házban, a tónál. A férjem viszont nem is sejti, hogy történt ott valami. Viszont most, pár napja nagyot fordult a kocka.

A férjem nem úgy szeret

Igen, a férjem nem tesz boldoggá és ez meg is látszik rajtam. Anyagilag nem rossz a helyzetünk, hiszen ki tudtuk bérelni azt a faházat közösen egy hétre a barátokkal. A férjem végig horgászott több haverral, mi pedig a kertben pihenünk, fürdünk, főztünka bográcsban remekül elvoltunk. Gyakorlatilag az egész nyaralás alatt nem láttam a férjemet és az a baj, hogy ez nem is fájt.

Hirdetés
[ ]

Marci más

Ne hidd, hogy azért vagyok csinos, mert valakit is meg akarok hódítani, de a férjem egyik barátja mégis megérezte a magányosságomat.

Marci egy másik baráttal, Károllyal lakott egy szobában, mert éppen egyiküknek sem volt barátnője.

Egyik este viszont bevallom nagyon jót beszélgettem Marcival, (aki mellesleg nem szokott horgászni) hogy körbe is jártuk a kertet megnéztük az összes növényt. Még a málnabokrok szúrós részébe is betévedtünk és igen, ott és akkor nem zavartatta magát megcsókolt, mert érezte, hogy nem fogok tiltakozni.

Sajnos az én magánéletem a férjemmel eléggé ritkás, ha érted mire gondolok. Marcival szeptemberben aztán párszor összejöttünk nála. Életem legszebb összebújásai voltak ezek. Tulajdonképpen nem is tudtam meddig lehet ezt a gyönyörű kapcsolatot így fenntartani, amikor bejelzett a szervezetem. Hiába számoltunk, figyeltünk úgy tűnik valami történt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés