x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A terhes kismama a 41. hétig egyetlen orvosi vizsgálatot sem végeztetett el. Ám ekkor az orvosok hátrahőköltek mindattól, amit a hasüregében láttak:
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 16. (csütörtök), 07:52

A terhes kismama a 41. hétig egyetlen orvosi vizsgálatot sem végeztetett el. Ám ekkor az orvosok hátrahőköltek mindattól, amit a hasüregében láttak:

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 16

Vannak olyan emberek, akik ezért, vagy pedig azért nem annyira bíznak az orvostudományban. A világ egyes tájain egyébként ez meglehetősen elterjedt.

A cikkben található videó egy olyan hölgy megható története, aki bár tudott róla, hogy várandós, egészen terhességének 41. hetéig nem fordult orvoshoz, így az ilyenkor javasolt vizsgálatokat sem végeztette el.

Hirdetés
[ ]

Az eset nem is olyan régen, 2017 márciusában, Nyugat-Szibériában történt. A 31 éves vagy “különös tüneteket” tapasztalt magán, és ezért döntött úgy, hogy a terhessége 41. hetében végül felkeres egy orvost.

Hamar kiderült azonban, hogy nem szokványos esettel van dolguk: a kórházban megállapították, hogy a nő esetében méhen kívüli terhességgel állnak szemben, ilyen esetben a gyermek fejlődési esélye igen rosszak, rendkívül nagy a vetélés kockázata, illetve az anya egészsége is komoly veszélyben lehet.

Rendkívül alacsony annak az esélye, hogy ilyen körülmények között egy nő egészséges magzatnak adhat életet, azonban ez esetben mégis így történt.

A hölgy császármetszéssel szülte meg a gyermekét, aki négy kg-al jött a világra, és a különleges kislánynak a Veronika (győzelmet hozó) nevet adták.

Az édesanya rendkívül büszke a kislányára, és úgy látszik, hogy megjött a bizalma az orvostudományban is, mert ígéri, hogy következő gyermekénél már minden szükséges vizsgálatot elfog végeztetni, és időben felkeresi orvosát.

Az alábbi videót a helyi tv adta közre

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés