Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A tulajdonos meg akarta jutalmazni azt, aki megtalálja pénztárcáját: ám miután megtudta, ki a becsületes megtaláló, megmásította a szavát
Mindenegyben Blog - 2022. február 10. (csütörtök), 09:21

A tulajdonos meg akarta jutalmazni azt, aki megtalálja pénztárcáját: ám miután megtudta, ki a becsületes megtaláló, megmásította a szavát

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 10

Woralop egy thaiföldi hajléktalan férfi, aki legtöbbször egy metróállomáson kénytelen tölteni az éjszakát. Egy nap arra lett figyelmes, hogy egy ismeretlen férfi elejtette az állomáson a pénztárcáját. Woralop vissza akarta adni neki a tárcát, de a férfi nem hallotta meg a kiáltását.

Miután a tulajdonos eltűnt a szeme elől, először nem tudta, mi tévő legyen. Látta, hogy a pénztárcában nagyjából 150.000,-Ft-nak megfelelő helyi pénz volt, ami az ő számára egy jelentős vagyonnal ért fel! Ezen kívül több hitelkártyát is látott a tárcában.

Hirdetés
[ ]

Arra nem is gondolt, hogy eltulajdonítaná a tárcát, azonban nem volt ötlete, hogyan találhatná meg a tulajdonost. Végül bement a rendőrségre, és ott leadta a talált tárgyat.

A tulajdonos egy jól szituált férfi, Niity Pongkriangyost rendkívül boldog volt, hogy meglett a tárcája és az iratai! Kezdetben jutalmat akart adni annak, aki visszaszolgáltatta a tárcát, azonban értesülvén a férfi személyéről, megmásította a szavát…

Inkább olyasmit ajánlott fel Woralopnak, ami a férfi számára az egyszeri jutalomnál is sokkal többet számított! Munkát és szállást adott neki a gyárában, aki örömmel a tenyerébe csapott!

A gyárban mindenki ismeri a történetét, és élő példaként áll munkatársai előtt, hogy érdemes nehéz körülmények között is EMBERNEK maradni!

Neked mi a véleményed az esetről?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés