Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
A tűzoltó segít egy nőnek megszülni a gyerekét az út mentén, majd azt mondja,
Mindenegyben Blog - 2019. április 15. (hétfő), 21:59

A tűzoltó segít egy nőnek megszülni a gyerekét az út mentén, majd azt mondja, "Hazaviszem a babát."

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 15

Néhány hívás, amivel a tűzoltókat riasztják, végül megváltoztatja az életüket. A munka leginkább a tüzek eloltásáról és az emberek égő épületekből való kimentéséről szól, de Marc Hadden tűzoltó sokkal szokatlanabb szituációba csöppent. Ez alkalommal Hadden, mialatt megmentette valaki más életét, a sajátját is megváltoztatta.

Hadden azt a novemberi napot egy átlagosan lassú napnak írta le.

"Soha nem fogom elfelejteni azt a napot. Olyan nap volt, amikor sok dolog beteljesedett," mondta Marc Hadden a CNN-nek.

Éppen vacsorázott, és aznap még semmi nem történt. Az, hogy nem érkeztek be hívások, fura előérzeteket váltott ki a férfiben, ami illett is az ezután történő dolgokhoz. A hívás egy nőtől érkezett, aki komoly hasi fájdalomra panaszkodott.

Amikor a vészhelyzeti személyzet megérkezett, rájöttek, hogy a nő szülni fog. Sajnos a nő már túl hosszú ideje vajúdott, így nem lehetett kórházba szállítani. A tűzoltók rájöttek, hogy kritkus szituációba keveredtek. Oxigént adtak a nőnek, és infúziót kötöttek be neki, majd feltették a mentőautóra.

Hirdetés

Azonban mielőtt a mentősök elmehettek volna, Hadden társa elmondta, hogy a baba már jön, így azt a mentőautóban kell megszülnie a nőnek. A baba nagyon gyorsan kijött, még mielőtt a nő ruháit felvághatták volna. Amint megszületett a baba, Haddennek adták.

"Hirtelen már nem csak egy páciensre kellett vigyáznunk, hanem a nőre és a gyerekre is,"mondta Hadden.

A tűzoltó a babát egy közeli kórházba vitte, ahol törődtek a csecsemővel. Két nappal később Hadden visszatért a kórházba, hogy megnézze az újszülöttet. A kórházban azt mondták Haddennek, hogy a nő, aki Hadden szerint hajléktalan volt, a babát amúgy is örökbe adta volna.

Véletlenül Hadden és a felesége éppen akkor próbálkoztak a babavállalással, így az örökbefogadási lehetőség egy isteni sugallatnak is hangozhatott a számukra. Hadden úgy döntött, örökbe fogadja a babát, és a kislány már haza is ment két nappal azután, hogy Hadden megtudta, hogy lehetőségük van őt örökbe fogadni.

Grace, vagy becenevén Gracie mára már 5 éves. Gimnasztikázik, és hamarosan beiratják óvodába is, ahol Hadden felesége is tanít.

Hirdetés

A Hadden családnak két gyereke van. Két fiú, az egyik 12, a másik 14 éves. Mindketten imádják a húgukat, és ő is ugyanúgy szereti az őt befogadó testvéreket. Hadden a Gracievel kialakított köteléket "rendkívül szorosnak" tartja. A kis Gracie tudja az igazat a születéséről és örökbe fogadásáról, és büszkén mondja el az embereknek, hogy az apukája segítségével született egy mentőautóban.

"Ha megkérdezed tőle, hol született, azt mondja, 'Az apukám segített megszületnem egy mentőautó hátsó részében,'" mondja a sugárzó apa.

Szerinted is isteni jele kapott ez a tűzoltó? Mondd el nekünk kommentben! Ha ez a történet megmelengette a szívedet, mondd el más ismerőseidnek is a közösségi hálón!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés