x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Anna 1 éven keresztül viselte Ezt a nyakláncot, amit a barátja adott neki és még csak sejtése sem volt arról, hogy mit rejtett a belseje!
Mindenegyben Blog - 2018. február 01. (csütörtök), 19:57

Anna 1 éven keresztül viselte Ezt a nyakláncot, amit a barátja adott neki és még csak sejtése sem volt arról, hogy mit rejtett a belseje!

Hirdetés
Hirdetés
2018 feb 01

Anna párjának Terrynek nagyon ügyes keze volt ezért úgy döntött, saját kezűleg farag egy ékszert kedvesének, pontosabban egy gyönyörű nyakláncot.

Anna imádta az effajta díszeket, mindig hordott magán valamit. Aztán egy szép napon fény derült a titokra, mert nem egy közönséges nyakláncról volt szó. A lánynak fogalma sem volt arról, hogy mit is hordott a nyakában. Terry ugyanis a nyaklánc belsejébe egy gyémánt jeggyűrűt rejtett el az és arra várt, hogy elérkezzen tökéletes pillanatot amikor is megkérheti kedvese kezét.

Hirdetés
[ ]

Amikor elérkezett a lánykérés pillanata, Terry egy késsel szétfeszítette a nyakéket és elővette belőle a gyémánt gyűrűt. Anna percekig szóhoz sem jutott a döbbenettől, végül csak annyit tudott mondani: "Egész idő nálam volt? El is veszthettem volna, te idióta!"

Persze azért roppant mód örült az újdonsült ara ennek a különleges ajándéknak.

Terry mindent pillanatot videóra vett, amit aztán több videómegosztón közzé is tett, így mi sem maradtunk le semmiről. Már több millióan tekintették meg ezt a videót!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés