x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Az anyós titokban megváltoztatta az unokája nevét, amíg az édesanya felébredt a császármetszésből
Mindenegyben Blog - 2019. november 06. (szerda), 17:54

Az anyós titokban megváltoztatta az unokája nevét, amíg az édesanya felébredt a császármetszésből (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 06

Az anyósoddal való kapcsolat néha igen kemény tud lenni. Még ha már évek óta is ismered őt, a fiával való házasodás azonnal megváltoztatja a kapcsolatotokat. Ez még inkább igaz, ha úgy döntesz, hogy gyerekeket szeretnél.Utána már nem csak az az ember leszel, aki feleségül ment a fiához, de az unokáinak az anyja is.

Miután bejelented a terhességedet, egy új kapcsolat kezdődik. Egy anya teljesen váratlan helyzettel találta magát szemben, miután megszületett a fia. Mindannyiunknak meg van a maga akaratos anyósa, de ez maga a csúcs.

Még a terhesség előtt kiválaszthatod a születendő gyermeked nevét. Lehet, hogy már rég eszedbe jutott egy megfelelő név, még azelőtt, hogy teherbe estél volna. Valószínűleg a pároddal is megvitattad a lehetőségeket még mielőtt döntöttetek volna.

A megfelelő név kiválasztására minden esély megvan, még a szülés napja előtt. Arról is dönthetsz, hogy hogyan írják le a nevet. Annak az édesanyának, aki megosztotta tapasztalatait a Care and Feeding rovatban a slate.com internetoldalon, ez nem volt ilyen egyszerű. Nem csak, hogy az anyósa megváltoztatta a fia nevének a helyesírását, de még a férje sem árulta el neki a dolgot több, mint két hónapig. Egészen addig, amíg rá nem jött magától.

Hirdetés

Az újdonsült anya császármetszéssel adott életet a fiának. Miután elaludt a hosszú és bonyolult műtét után, az anyósa elmondta a fiának, hogy mennyire utálja azt a nevet, amit a gyermeküknek választottak.

Ahelyett, hogy hálás lett volna a lánynak, hogy túlélte a kemény szülést és életet adott az unokájának, az volt a legfontosabb számára, hogy megtudja győzni a fiát arról, hogy változtassa meg a korábban megválasztott nevet. Mivel néhány állammal odébb lakik, ezért kizárólag telefonon tudott hangot adni a haragjának. Mindazonáltal ez is elég volt ahhoz, hogy meggyőzze a fiát, hogy tegyen valamit az unoka nevével, ezzel ellentmondva a felesége kívánságának.

Ezt írta az anya:'Manipulálta a férjemet, aki elhitte, hogy rendben van az, ha hazudik nekem egy olyan komoly dologról, mint a gyermekem nevének az írásmódja.'

Hirdetés

A házastárs meghallgatta az anyja panaszkodását. Ahelyett, hogy kiállt volna a felesége mellet és dicsérte volna őt a saját anyjának, valami teljesen mást tett. A kedves anyós nyilvánvalóan utálta az először kiválasztott nevet. Az általa szintén nem kedvelt középső nevet is szerette volna elhagyatni.

A férj ahhoz elég magabiztos volt, hogy megmondja azt, hogy az első nevet meg fogják tartani. Sajnos meghallotta a másik kérést is.

Mivel felesége szó szerint aludt a szülés után, a férfi beleegyezett abba, hogy megváltoztassa a kisfia középsó nevének írásmódját.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés