x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Az anyósom lakását felújították, így 4 hónapra hozzánk költözött. Még most is alig hiszem el, hogy ezt csinálta nálam
Mindenegyben Blog - 2022. május 23. (hétfő), 08:48

Az anyósom lakását felújították, így 4 hónapra hozzánk költözött. Még most is alig hiszem el, hogy ezt csinálta nálam (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 23

Az anyósom lakását felújították, így 4 hónapra hozzánk költözött. Még most is alig hiszem el, hogy ezt csinálta nálam

Egy nagyon érdekes történetet találtunk az interneten, és megosztjuk veletek. A történet elbeszélőjét hívjuk Erikának.

Erika leírja, hogy egy nap kész helyzet elé került, mert a férje édesanyja, az ő anyósa (hívjuk Margitnak) felújította a lakását, és úgy döntött, hogy hozzájuk költözik a felújítás idejére.

Erika nem az a típus, aki szívesen vitatkozik, inkább csak teszi, amit kérnek tőle. Ez a kedves tulajdonsága azonban nem jött jól, amikor az anyósa náluk lakott, az anyós ugyanis szívesen kommandírozta őt..

Hirdetés
[ ]

Csak egy példa: anyuka erőltette, hogy a fia bizony egyen tojást reggelire, és bár a férje nem szereti a tojást, így Erika minden reggel engedelmesen tojást készített.

Az anyós átvette az irányítást a mindennapjaik fölött, és úgy élt ott, mintha egy luxus szállodában lakna. Erika már rettenetesen szenvedett, és az is eszébe jutott, hogy erre az időszakra hazaköltözik a szüleihez…

Egy ponton kibukott belőle: megkérdezte az anyósát, mégis meddig szándékozik még maradni. Az anyós egymásnak ellentmondó válaszokat adott, egyszer azt mondta, attól függ, mikor végeznek a festők, míg máskor pedig attól tette függővé a haza költözését, hogy mikor hozzák már a szanitert.

Az anyós egyre nagyobb kényelemben érezte magát, és egy alkalommal megosztotta Erikával, hogy igazán hálás lehet érte, hogy ő ilyen csodálatos anyós, mert bezzeg neki egy elviselhetetlen anyósa van! Ez azonban váratlan ötletet adott Erikának:

Erika úgy döntött, felhívja a férje nagymamáját! Pár nappal később a nappali órákban csöngettek.

Erika anyósa, Margit még valami megjegyzést is tett, hogy vajon kit vár Erika akkor, amikor a férje munkában van, és feltehetően abban a reményben, hogy lebuktatja egy férfi vendéggel, sietett kinyitni az ajtót….

A mosoly azonban lehervadt Margit arcáról, amikor meglátta a saját anyósát! Nem így az idős nagymama: ő nagyon örült a menyének, és rögtön el is küldte Margitot, hogy csináljon neki egy finom teát.

Lelkendezve azt is elmondta, hogy sütött finom bejglit, de sajnos a menyének, Margitnak nem adhat, mert így is nagyon sokat hízott a legutóbbi találkozásuk óta…

Erika anyósa, Margit lakása csodák-csodájára hirtelen elkészült, és az anyós még aznap kiköltözött!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés