x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Dani fiam sokszor fájlalta a fejét, a háziorvos szerint szimulál, ahogy egy orvos MRI alá tette, ordított hogy vigyék műteni a gyereket
Mindenegyben Blog - 2019. október 09. (szerda), 08:22

Dani fiam sokszor fájlalta a fejét, a háziorvos szerint szimulál, ahogy egy orvos MRI alá tette, ordított hogy vigyék műteni a gyereket (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 09

Sziasztok! Hosszú lesz írásom de kérlek olvassátok el. Dani fiam kb 1 éve fájlalta a fejét. Szinte minden reggel fejfájással ébredt. Járt orvosnál, nem is egynél. Volt amelyik azt mondta neki hogy ez normális, élete végéig szednie kell a fájdalomcsillapítót.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Kb 3 hónappal ezelőtt feltűnt hogy sokkal kevesebbet eszik. Hányinger gyötörte és látászavarai is voltak. A tavaszi szünetben ismét elment a háziorvoshoz. Kapott beutalót ortopédiára, neurológiára, el kellett vigyem szemészetre és csináltak neki 1 nagy labort. Időpontot ortopédiára május 11re, neurológiára június 12re kaptunk. A szemészetet pedig el se lehet érni telefonon. Vagy foglalt vagy nem veszi fel senki. A labor eredménye magas vas. Aztán április 28 án vásárhelyről a kollégiumból elvitte a mentő. A tanár hívta ki mert hányt. 9kor hívták a mentőt ami fél 12re érte is ment. Amikor felhívtam a kórházat a doktornő közölte velem: anyuka nagy baj nincsen a gyerek már nyomkodja a telefont! Aztán szombaton mikor átmentem kérdem milyen vizsgálatokat csinálnak neki.

Csináltak 1 általános labort( hétvégén ők nem csinálnak nagy labort) , volt 1 szemészeti vizsgálata, a felnőtt neurológus megtekergette a fejét meg feltett neki pár kérdést. Megnézték a cukrát és 24 órás vérnyomás mérést csináltak. Május 2án haza engedték azzal a neurológusi szakvéleménnyel hogy fejfájása részben csigolya eredetű, részben pszichikai és részben a kimerültségtől van. Nekem konkrétan csak annyit mondtak a sok stressztől van amin az iskolában éri. Kérdem a többi tünete? Hányinger? Hányás? Homályos látás? Javasolták gyermek neurológus felkeresését. Igen, van időpontunk. Május 3.án a gyerek elvitte a zárójelentést a háziorvoshoz és kért 1 igazolást majd délután visszament a kollégiumba. Olyan 4 óra fele hívott a felügyelő tanárja hogy Dani hány így nem maradhat ott ő nem is hiszi el hogy ezt a gyereket így kiengedték a kórházból.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (34)
Hirdetés
Hirdetés