Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Eltemette feleségét és kisbabáját, majd tett valamit a szertartáson, ami az egész országot felkavarta!
Mindenegyben Blog - 2023. január 29. (vasárnap), 14:39

Eltemette feleségét és kisbabáját, majd tett valamit a szertartáson, ami az egész országot felkavarta! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 29

A képen szereplő féri nem rég temette el felségét és kisbabáját, akik mind szörnyethaltak abban a balesetben, amit egy részeg sofőr okozott.

A férfi képeket osztott meg a halott feleségéről és a pici babájukról azért, hogy elérje az ittas vezetés szigorítását Svédországban, ne kelljen másoknak is átélnie ezt az iszonyatos fájdalmat.

Ittas vezetés itthon

Miután a rendőrök tetten érték Önt ittas járművezetés gyanújával, velük némi időt együtt kellett töltsön – előállítás, mintavételek, adminisztráció. Ilyenkor az ittas vezető óhatatlanul is párbeszédbe elegyedik az előállítást végző rendőrökkel, és megkérdezheti

A hatóság nem az Ön oldalán áll

hogy vajon milyen büntetésre számíthat – a rendőrök szerint. Az ott elhangzottakat fenntartással kell kezelni! A rendőrök nem az Ön barátai, még akkor sem, ha némi “együttérzést” tapasztalt a részükről. Az ittas vezetés büntetése ugyanis nem a rendőrség, hanem a bíróság által kerül megállapításra.

Hirdetés
[ ]

Több tízezer ittas vezető ügyével találkozott ügyvédek, közlekedési szakjogászok, és gyakorlatias munkatársaink segítenek eligazodni, az ittas járművezetés következményeinek kapcsán Jogi képviseletét – igénye esetén – szakemberek látják el!

Számtalan esetben találkozunk olyan ittas vezetőkkel akiknek, azt mondták az előállítást – vagy később a kihallgatást – végző hatósági személyek, hogy nincs miért aggódnia, lehet hogy visszaadják a jogosítványt. Ha ez igaz lenne akkor vajon miért vették el azonnal? Sok esetben még arról is lebeszélik az ittas vezetőt, hogy ügyvédhez forduljon. Vajon ezek az emberek az orvosról is lebeszélnék a beteget?

Járművezetéstől való eltiltást (jogosítvány elvételt) kötelező a bíróságoknak kiszabnia

Hirdetés

Az országos átlagban, jelenleg kiszabott 1 éves eltiltás, egy 0,26 mg/l légalkohol (szonda) vagy 0,51 g/l véralkohol szint mellett – könnyen elképzelhető. Ezt az alkoholszintet egy 90 kg testsúlyú férfi 2 üveg (10 dl) – átlagos – sör elfogyasztásával elérheti, és nem is feltétlenül érzi magát ittasnak.

A bíróság nem az ittas vezetőket védi

Előfordul olyan ittas vezető, aki úgy gondolja, hogy egyfajta “méltányossági kérelemre” vissza lehet kapni a jogosítványt. A méltányosság kifejezés azt jelenti, hogy a hatóság együttérez. Oszlassunk el egy tévhitet: például a munkába járás, munkavégzés és a családi ügyek intézése nem tartoznak a különös méltánylás körülményei közé, már csak azért sem, mert országunkban több millió embernek nincs járműve, mégis van munkahelye és családja. Úgy fogalmazzák ezt meg, hogy a vezetői engedély nem életfeltétel!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés