Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Ma reggel folyamatos kapucsengő szóra ébredtünk! Egy hajléktalan bácsika állt a kapuban...A történtektől még mindig a könnyeimmel küzdök! Valóban nem a pénz teszi az Embert!
Mindenegyben Blog - 2023. december 03. (vasárnap), 21:09

Ma reggel folyamatos kapucsengő szóra ébredtünk! Egy hajléktalan bácsika állt a kapuban...A történtektől még mindig a könnyeimmel küzdök! Valóban nem a pénz teszi az Embert! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 03

Ma reggel folyamatos kapucsengő szóra ébredtünk! Egy hajléktalan bácsika állt a kapuban...A történtektől még mindig a könnyeimmel küzdök! Valóban nem a pénz teszi az Embert!

Hirdetés
[ ]

Ma reggel hihetetlen dolog keltett ki minket az ágyból! Folyamatos kapucsengő szóra ébredtünk. A férjem nagy nehezen kikászálódott az ágyból (nagyon későn kerültünk ágyba), hogy megnézze mi ki az.

Egy hajléktalan idős férfi állt a kapuban, egyik kezében szomszédunk pénztárcáját lobogtatva. Tudni kell, hogy a szomszédasszonyunkat, tegnap kirabolták, elvitték a tárcáját benne az összes iratával és készpénzzel, a Belvárosban. A hajléktalan Óbudán találta meg az tárcát egy kukában, miközben éppen élelem után keresgélt. Sajnos pénz nem volt benne, de az iratok hiánytalanul megvoltak és mivel tudja, hogy mennyire sok nyűgöt, utánajárást és pénzkidobást okoz az összes irat újra beszerzése, elindult a tárcával és ELGYALOGOLT vele hozzánk az Alagúthoz. A szomszéd nem volt otthon, ezért hozzánk csengetett be, hogy adjuk át neki. Elmesélte azt is, hogy ez már a harmadik tárca idén, amit visszavisz a gazdájának. Időközben megérkezett a szomszédasszony is, aki nem intézte el egy halk „köszönöm”-mel a dolgot, pontosan átérezte, mekkora áldozatot hozott érte az, aki átgyalogolt a pénztárcával a városon, hogy visszajuttassa neki.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés