Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Pillanatokkal a felszállást követően a pilóta visszafordította a gépet! Az édesanyát leszállította a személyzet, csak ezután közölték vele a szörnyű üzenetet, hogy…
Mindenegyben Blog - 2018. április 15. (vasárnap), 21:03

Pillanatokkal a felszállást követően a pilóta visszafordította a gépet! Az édesanyát leszállította a személyzet, csak ezután közölték vele a szörnyű üzenetet, hogy…

Hirdetés
Hirdetés
2018 ápr 15

A repülőgép társaságokhoz rengeteg panasz érkezik be, sok elégedetlen utas panaszkodik. Mindig megteszik a tőlük telhetőt és gyakran még annál többet is.

Kérdezzük meg Peggy Uhle-t, aki örökre hálás marad a Sothwest Airlines-nak, mert egy nagyon traumatikus helyzetben segítettek neki utazása során.

Peggy Chicagoból utazott Columbusba és amikor a repülőgépbe beszállt, kikapcsolta a mobil telefonját.

De az utazás nem tartott sokáig, mert röviddel a felszállás után visszafordult a gép és leszállt oda, ahonnan elindult.

Hirdetés
[ ]

Az utasok értetlenül álltak a történtek előtt. Senki nem tudta, hogy miért kellett ilyen hirtelen visszatérni.

Mikor a gép már a földön volt, Peggyhez odament egy utaskísérő és megkérte, hagyja el a gépet. Peggy nem tudta mi lehet a gond, azt hitte, esetleg rossz repülőgépre szállt, de később mondták neki, hogy hívja fel a férjét.

Peggy férje felhívta a Sothwest Airlines-t mert a lány telefonja ki volt kapcsolva. Szerencsére a repülőgép társaságnak sikerült kapcsolatot teremteni a két ember között.

S hogy mi is történt? Peggy 24 éves fia komoly balesetet szenvedett és súlyos fejsérüléssel egy denveri kórházban feküdt.

Peggy még fel sem ocsúdott amikor egy utaskísérő mondta neki, hogy lefoglaltak számára egy jegyet a leghamarabb Denverbe induló járatra. Mindent elintéztek neki, mindezt teljesen ingyen.

Mindent elintéztek, a csomagomat a megfelelő helyre szállították, megengedték, hogy elsőként szálljak fel majd megérkezéskor elsőként szálljak le. Házhoz szállították a csomagomat sőt még fel is hívtak később, hogy megkérdezzék hogy van a fiam

– mondta Peggy Uhle.

A repülőgép társaság gyors intézkedésének köszönhetően Peggy hamar eljuthatott a kórházba, balesetet szenvedett fiához, akinek nagy szüksége volt akkor a család támogatására. Mindezért egy fillért sem kellett fizetnie.

A fia szerencsére azóta teljesen felépült sérüléséből.

Kérlek oszd meg ismerőseiddel, ha Te is úgy gondolod, hogy a légitársaság cselekedete példaértékű volt!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés