Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Sokan bántják a kislányom amiért ilyen az arca, kérlek titeket olvassátok el EZT mielőtt ítélkeznétek!
Mindenegyben Blog - 2024. február 23. (péntek), 13:56

Sokan bántják a kislányom amiért ilyen az arca, kérlek titeket olvassátok el EZT mielőtt ítélkeznétek!

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 23

Büszkén töltötte fel a Facebookra az édesanya a kislányával közös képét…nem hiszitek el mi történt. Bíztassuk az anyukát, egy pár jó szóval! Egy anya büszkén mutatja meg kislánya szépségét, aki egy egyedi és ritka veleszületett anyajeggyel rendelkezik. A 13 hónapos kislány, egy ritka anyajegyet visel, ami arcának egy negyedét ékesíti.

Hirdetés
[ ]

Természetesen az emberi gyarlóság most is megmutatkozott, a kép alá több negatív komment is érkezett. Volt aki egyenesen azt írta: “Fejátültetés segit csak! “ Felfoghatatlan és roppant felháborító számomra, hogy felnőtt emberek ilyeneket írnak. Méghozzá egy védtelen kisgyermeknek… Persze biztosra veszem, hogy élőben meg sem merne mukkani. De akit érdekel a kislány története, elárulom: A születésekor nagyon aggódtak érte mivel azt feltételezték, hogy ez potenciálisan agresszív elváltozás lehet az óriási anyajegy.

Azonban az orvosi szakemberek alaposan megviszgálták és szerencsére eloszlatták az aggodalmakat. A kislány egy különleges állapottal, a veleszületett melanocitás nevusszal (CMN) rendelkezik, ami rendkívül ritka, körülbelül minden 50.000 szülésből egy esetben fordul elő. Ártalmatlan elváltozás, amely nem veszélyes, a méretéből adódóan viszont eltávolítani sem lehetséges. Egy gyönyörű kislány aki előtt még ott áll az élet, kívánunk neki és az anyukájának is sok boldogságot, egészséget!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés