x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Több mint 10 évig volt beteg és senki nem tudta, hogy mitől. Aztán a szerelő vérfagyasztó dolgot talált a lakásban
Mindenegyben Blog - 2019. július 11. (csütörtök), 22:16

Több mint 10 évig volt beteg és senki nem tudta, hogy mitől. Aztán a szerelő vérfagyasztó dolgot talált a lakásban (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 11

Nem csoda, hogy nem volt jól!

Kathi Wilson egy hétköznapi anyuka volt. Keményen dolgozott, aktív életet élt. Egészen addig, amíg 10 évvel ezelőtt beteg nem lett. Azzal nyugtatta magát, hogy csak a stressz okozza, de a lánya aggódott. És igaza is lett!

fotó: YouTube/Inside Edition

Kathi megpróbálta a kezébe venni a dolgokat, és különféle vitaminokat szedett, változtatott a táplálkozásán. Mégsem javult az állapota. Ekkor a lánya elrángatta az orvoshoz. Sajnos a szakember sem tudott semmi újat mondani, és kiírta betegállományba. De az anyuka állapota mit sem javult a hetek alatt.

fotó: YouTube/Inside Edition

Hirdetés
[ ]

Sőt, csak romlott. Sápadt lett és fáradt. Az étvágya elment. Kénytelen volt visszamenni az orvoshoz, aki meg volt lepődve, hogy ilyen fiatalon, tökéletes immunrendszerrel, miért nem gyógyult már meg.

Elkezdték komolyan venni az állapotát, és vértesztekre küldték. Minden eredmény azt mutatta, hogy egészséges. Felírtak neki antibiotikumot, hátha az helyrehozza.

Épp az ellenkezője történt. Kathie rosszabbul volt, mint valaha. Az egész teste fájt, a szemeit alig tudta nyitva tartani. Már mindenki tudta, hogy valami nagy baj van. De mi okozhatja?

Az elkövetkezendő 10 évben rendszeres látogatója volt a rendelőnek, gyógyteákkal próbálkozott, gyógyszereket szedett. Minden hiába!

A végső kétségbeesés végén, amikor már az egész élete kezdett rámenni a náthaszerű betegségre, úgy döntött, hogy legalább egy új fürdőszobával meglepi magát, hogy relaxáló fürdőket tudjon venni. Amikor a szerelő nekiállt a munkának, megkérdezte, hogy mikor tették be a régi vízmelegítőt? A válasz saját magát is meglepte: kb 10 éve. Amikor a betegsége kezdődött.

fotó: YouTube/Inside Edition

A szerelő megmutatta neki, hogy az előző vízmelegítő rosszul lett beszerelve, és szivárgott a szén-monoxid belőle. Ez a gáz a tipikus csendes gyilkos. Megváltoztatja az oxigént a vérünkben, és komoly károkat okoz az agyban és a szívben, meg a többi létfontosságú szervben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (72)
Hirdetés
Hirdetés