Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Volt diákja segített talpra állni a hajléktalanná vált tanárának
Mindenegyben Blog - 2024. március 12. (kedd), 15:28

Volt diákja segített talpra állni a hajléktalanná vált tanárának (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 12

A járvány miatt hajléktalanná vált tanár segítséget kap, miután egykori diákja felismerte őt az utcán

„Az volt a küldetésem, hogy segítsek a tanáron, aki nehéz időszakon ment keresztül a járvány alatt” – mondta az egykori diák.

Minden reggel, amikor Steven Nava dolgozni ment, látott valakit aludni az autójában egy parkolóban. Eltelt néhány hét, mire megtudta, hogy ismeri a férfit.

Hirdetés
[ ]

"Észrevettem, hogy minden holmija az autójában volt, és ekkor jöttem rá, hogy hajléktalan" - mondta Nava az NBC Los Angeles-nek , a dél-kaliforniai leányvállalatnak. Arra is rájött, hogy a férfi egykori helyettesítő középiskolai tanára, José Villaruel, más néven Mr. V. Villaruel abbahagyta a munkát, miután az iskolákban tavaly virtuális foglalkozásokra kerültek, és azóta lakhatási bizonytalanságot tapasztalt.

Steven Nava és Mr. V.Steven Nava

Miután Nava beszélt Villaruellel, és rájött a kapcsolatra, segített volt tanárának szállodát találni, és 300 dollárt adott neki. „Az volt a küldetésem, hogy segítsek a tanáron, aki nehéz időszakon ment keresztül a járvány alatt” – mondta.

Nava hozzátette: "Beszéltem Mr. V-vel, és ő azt mondta, hogy az egyetlen bevételi forrás a havi társadalombiztosítási csekk, és ennek a pénznek a nagy részét a feleségének küldték, aki nagyon beteg Mexikóban."

Amikor elhaladt a zord időjárás, Villaruel azt mondta magának: "Nem szabad feladnom, és tovább kell mennem, és meg kell tennem, amit meg kell tennem, hogy ez a szakasz elmúljon."

De Nava még nem végzett azzal, hogy egykori tanárát átvészelje ezen a megpróbáltató időszakon. Ezután a Twitteren kért segítséget közösségétől, és elindított egy GoFundMe-t is.

A diákok egykori helyettesítő tanáruk támogatására gyűltek össze.Steven Nava
Hirdetés

"Úr. V nagyszerű, vicces és segítőkész oktató és helyettesítő tanár volt a fontnai egyesített iskolakörzetben” – írta Nava. „Kínlódott, hogy talpra álljon a járvány után, és a brutális időjárás és életkörülmények ellenére azóta is az autójában él. Ennek az adománygyűjtésnek az a célja, hogy segítse őt anyagilag, és (hogy) visszatérjen a normális élethez.”

A válaszok és a támogatás elárasztotta Nava Twitter hírfolyamát, néhányan azt mondták, hogy szeretettel emlékeznek Villaruelre.

Mások megtapsolták Navát az erőfeszítéséért. „Köszönjük, hogy ilyen hős vagy a közösségünkben, és vigyázol azokra, akiknek szükségük van a segítségünkre” – írta Claudia Gonzalez. „Jó példája vagy annak, mit jelent önzetlenül figyelni azokra, akiknek támogatásra és egy kis emberségre van szükségük.”

A GoFundMe eddig több mint 27 000 dollárt gyűjtött össze, ami meghaladja a Nava eredeti, 15 000 dolláros célját. Villaruel 77. születésnapján ezen a héten Nava egykori diákjait gyűjtötte össze, hogy egykori tanárukkal együtt ünnepeljenek. „Azt akarom, hogy érezze, hogy mindazok törődnek vele és szeretik, akiknek az évek során segített” – írta Nava a Twitteren. A bulin Villaruelnek 27 000 dolláros csekket adtak át.

"Azt mondom a diákoknak, ha projektjük van, folytassák a nehézségek ellenére, ne adják fel."Steven Nava

Villaruel válasza? "Álmodom?"

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés