Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kos
5 ok, amiért kell egy Kos az életedben
Mindenegyben Blog - 2019. február 12. (kedd), 18:58

5 ok, amiért kell egy Kos az életedben

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 12

Ha nincs Kos az életedben, ideje változtatni ezen! A Kos az egyik legjobb csillagjegy emberi kapcsolatok tekintetében, mivel erős, szenvedélyes személyiség jellemzi.

Olvass tovább, és megtudod, mi az az öt ok, amiért mindannyiunknak kell egy Kos az életünkben!

1. A Kos szenvedélyes és szórakoztató társaság

A Kos mindig új és izgalmas szórakozási lehetőségekre vadászik. Ég bennük a vágy, amiért is rengeteg energiájuk van. Sokan dinamikusnak és gyermetegnek titulálják a Kos férfiakat és nőket. A gyermeki nézőpont miatt az ilyen csillagjegyűek mindig a szórakozást és az izgalmat keresik az életben.

A legtöbb Kost nem izgatja, mit gondolnak róla mások. Egyszerűen csak élvezik az életet. Ugyanakkor szerintük sok szabály csak arra való, hogy megszegjék - így légy felkészülve arra, hogy a Kos jegyű barátod időről időre valami galibába keveredik!

2. A Kos mindig őszinte

Hirdetés

Azon soha nem kell eltöprengened, vajon mit gondol rólad egy Kos. Egyenes, őszinte a stílusa - megmondja, ha feldühítetted valamivel, de azt sem rejti véka alá, ha kedvel téged. Ne aggódj amiatt, hogy nem közli veled a valós véleményét.

A Kos gyakran pontosan tisztában van azzal, az adott pillanatban mi az, amit meg kell hallanod. Nem fékezi a nyelvét, ha van valami mondanivalója, és nem titkolózik előtted. Emellett minden fronton ki is áll érted.

3. A Kos nagyon erős akaratú

Hirdetés

Valószínűleg nincs még egy olyan eltökélt csillagjegy, mint a Kos. Ha a Kos akar valamit, mindent megtesz, hogy megszerezze. Az e jegyben születettek ha kell, megküzdenek azért, amire szükségük van; és tudják, hogy elég erősek a győzelemhez.

A legtöbb Kos meglehetősen konok, ahogy azt egy igazi kosról is elképzelnénk. Ez előnyös tulajdonság olyankor, amikor nehézségbe ütközik. A Kos keményen megküzd mindazért, amiben hisz.

4. A Kos spontán és kalandvágyó

A Kos csak akkor boldog, ha új és új dolgokat fedezhet fel. Egy Kos társaságában bizonyos fokig minden nap egy kaland. Ráébreszt, milyen élvezetes világot járni és új ételeket megkóstolni. Mellette nem lesz unalmas napod!

Mint már említettük, a Kos imádja a szórakozást. Azt még nem mondtuk azonban, hogy ráadásul spontán személyiség, és bármikor készen áll kipróbálni újdonságokat. Szinte megjósolhatatlan, hogy a Kos mivel áll elő legközelebb. Szeret kockáztatni, és a következményekkel mit sem törődve belevetni magát az újabb kalandba.

5. A Kos mindig kitart melletted

A Kos mindig rendkívül lojális azokhoz, akiket szeret. Igaz ez családtagokra és barátokra egyaránt. Titkaidat ő biztosan megőrzi, mert a belévetett bizalmadat semmiképp sem játszaná el. Ha egy Kosnak valamit négyszemközt elmondasz, azt más soha nem fogja megtudni!

A Kos tűzön-vízen át ott lesz, ha szükséged van rá. Szívében mindig kiemelt helyed van!

Ez is érdekelhet:

Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1588)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés