Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kreatív kütyük
1 liter vízzel képes 500 km megtételére: erről miért nem beszél a média?
Mindenegyben Blog - 2022. június 17. (péntek), 20:35

1 liter vízzel képes 500 km megtételére: erről miért nem beszél a média? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 17

Később az üzemanyag tartályt újra teletölti, itt már szennyezett vízzel a Tiete folyóból. A motornak ez meg sem kottyan, és egy liter vízzel vígan elrobog 500 kilométeren át.

Ráadásul semmilyen szennyeződést nem bocsájt ki, ugyanis a kipufogókon csakis tiszta vízgőz áramlik ki, mint egy túlméretezett vasalóból.

Ha a férfi találmánya tényleg valós, mint ahogyan azt láthatjuk is, felmerülhet az ötlet, hogy az egész világon el kellene terjednie.

Hirdetés
[ ]

Ha ez így lenne, akkor az előzetes becslések szerint a világ közlekedésből származó szennyezése 95%-kal lenne képes csökkenni.

Gyakorlatilag meg lehetne vele állítani a globális felmelegedést, és visszaszorítani az üvegházhatást okozó gázok jelenlétét a légkörben.

Sokan azonban szkeptikusok a férfi találmányát illetően, és a mérnökök hangoztatják, hogy még ha létre is lehet ilyen motort hozni, az túl szép, hogy igaz legyen, hogy egy liter vízmennyiséggel 500 km távot meg lehessen tenni.

A vízzel működő motorok működési elve megkötött.

A víz elemeire bontásához pontosan annyi energiát kell befektetni, mint amennyi felszabadul, ha ugyanezek a kémiai elemek vízzé egyesülnek.

Az elméleti működési elve egy ilyen vízzel működő motornak az, hogy elektromosság segítségével a vizet oxigénre és hidrogénre bontják, majd bizonyos atomokat újra egyesítve energiát szabadít fel.

Persze az elméleti tudomány a vízzel hajtott motornak más működési elveit is ismeri. Hogy Ricardo találmánya valós-e azt mindenki döntse el maga.

Mindenesetre a férfi ismerősei, rokonai, és azok az újságírók, akik találkoztak vele, azt állítják, hogy saját szemükkel tapasztalták és élték át, hogy a motor valóban vízzel működik, és bődületes távolságokat lehet vele megtenni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés