Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kreatív kütyük
12 ajándék a jövőből, amit már ma megvásárolhatunk
Mindenegyben Blog - 2019. március 11. (hétfő), 19:45

12 ajándék a jövőből, amit már ma megvásárolhatunk (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 11

Az embereknek már nem számít nagy újdonságnak egy okostelefon, tablet vagy VR-szemüveg. Ők ma már ettől több és újabb találmányokat szeretnének, amik nagyban megkönnyíthetik az életüket. A mai cikkünkben elhoztunk néhány vívmányt, amik tökéletesek lehetnek szülinapra, karácsonyra vagy évfordulóra. Ha például a kedvesed szeret különleges kávékat inni, akkor egy kávédíszítő toll mindig jól jöhet neki vagy, ha sokat utazol és számítógépen dolgozol, akkor egy kivetített billentyűzet nagyon sokat segíthet. Na, de lássuk, mik azok a tárgyak, amiknek a mindennapjaink során nagy hasznát vennénk.

Bögre, ami képes megváltoztatni a benne lévő ital hőmérsékletét.

A legtöbb bögrével ellentétben, ennek az egynek különleges képessége van, mégpedig, hogy a benne lévő ital hőmérsékletét képes megváltoztatni és megtartani. Ehhez semmi más nem kell, csak egy applikáció, amivel lehet szabályozni. Ennek köszönhetően többé nem hűl ki reggel a kávénk vagy teánk.

Mobiltelefon gyűrű

Ez egy olyan gyűrű, ami lehetővé teszi, hogy készülék nélkül fogadd a bejövő hívásaidat. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy felhúzod az ujjadra a gyűrűt és azt emeled a füledhez, amikor hívást kapsz.

Holografikus technológia

Hirdetés

Eme technológiával képes vagy anélkül kinyitni a bejárati ajtót, hogy kulcsot kellene elővenned, ugyanis a zár előtt megjelenik egy virtuális billentyűzet, amin be lehet írni a kódot. S voilá, már nyitva is van.

Lézer billentyűzet.

Ennek a billentyűzetnek nincsenek gombjai. Egy lézer segítségével vetül ki az asztalra a kép és azon keresztül lehet rajta pötyögni. Amúgy ez egy nagyszerű ajándék annak, aki sokat utazik, mert gyakorlatilag bárhova ki lehet vetíteni. Viszont arra figyelni kell, hogy ne legyen túlságosan világos a szoba vagy helyiség, ahol használják, mert akkor nem lehet annyira látni a betűket.

Fénygyűrű, hogy tökéletes legyen a szelfi.

Hirdetés

Ez egy kis világító gyűrű, amit a telefonra, vagy laptopra kell rögzíteni, hogy tökéletes szelfik szülessenek. Ha te is jó képeket szeretnél csinálni magadról, akkor itt az ideje beszerezni egyet.

Alvás minőséget javító robot.

Holland tudósok kitaláltak egy nagyon hatékony robotot, ami segít az álmatlanság ellen. Ez a robot egy olyan párnára hasonlít, amit az emberek szívesen átölelnek elalvás előtt. A kutatók biztosak abban, ha valaki beszerez egy ilyen „párnát” sokkal jobban és pihentetőbben fog aludni, mint valaha. A robot egyébként úgy működik, hogy először alkalmazkodik az ember lélegzetvételéhez, és ha bármiféle változást tapasztal benne, akkor megnyugtatja. Van benne egy beépített lámpa, ami képes utánozni a napfelkeltét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés