Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kreatív kütyük
Egy idős hölgy, akinek nem volt sok megtakarítása, átalakította otthonát, ami most jobb, mint bármelyik drága családi ház. A legmeglepőbb az, hogy a hölgy az összes munkát egyedül végezte el ❤️❤️
Mindenegyben Blog - 2024. július 08. (hétfő), 19:58

Egy idős hölgy, akinek nem volt sok megtakarítása, átalakította otthonát, ami most jobb, mint bármelyik drága családi ház. A legmeglepőbb az, hogy a hölgy az összes munkát egyedül végezte el ❤️❤️

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 08

“Egyszerű, de annyira otthonos”: Egy idős hölgy úgy tervezte otthonát, hogy az jobb, mint bármely drága kastély!

Allyson alig hitte el, hogy sikerült saját kis házát, amit Daisy-nek nevezett, felépítenie, és nagyon boldog volt az eredménnyel – egy tökéletes nyugdíjasház.

Hét évvel ezelőtt pénzügyi kihívásokkal szembesülve rájött, hogy nem engedheti meg magának a nyugdíjban való bérletet a kevés megtakarítása és a cégétől való nyugdíj hiánya miatt. Így bátran és ügyesen építette fel saját kis otthonát.

A Daisy tágas nappalival rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy Allyson a legtöbb időt itt töltse. A kanapé, amelyet az Ikea polcokból és egy matrachoz használtak, kanapénak és alvóhelynek szolgál, eltávolítható polcokkal a tároláshoz. Allyson kedvenc helye a vörös bőr fotel, tökéletes olvasáshoz és szundításhoz egy radiátor mellett.

A házban található egy pult, amely munkához és étkezéshez szolgál, miközben egy faipari műhely polcai és egy kis szekrény szolgálják az “irodát”.

A konyha jól felszerelt főzéshez, sőt Tucker, Allyson kutyájának fürdetéséhez is.

A törött üveg és gyanta gyönyörű munkapultot teremt, a tárolás ügyesen integrálódik a fehér falakba. A fürdőszoba, bár kicsi, innovatív, rothadó vécével és egyedi zuhanyzóval, amelyben egy cinkbevonatú medence van használva.

Az emeleti hálószobában biztonsági fogantyúk találhatók az elérhetőség érdekében, bőséges természetes fény, és ügyes tárolási üregek ruhákhoz. Allyson kihasználta minden centimétert, beleértve a lépcső alatti helyet is a további tároláshoz.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy korlátozott a hely, Allyson egy kültéri oázist hozott létre székekkel, növényekkel és magas fákkal körülvéve a Daisy-t.

Ez a tér lehetővé teszi számára, hogy a családdal és barátokkal együtt élvezze a szabadban töltött időt, így tökéletessé téve kis menedékét a városban.

Tekintse meg Allyson Daisy teljes túráját az alábbi videóban.

Hirdetés

Hogy tetszett?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés