x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kreatív kütyük
Egy télen át gyűjtögette a pet-palackokat, és folyamatosan szállította őket a telekre. A szomszédai csak nevettek rajta, de tavasszal alig ismertek rá a telkére!
Mindenegyben Blog - 2022. január 14. (péntek), 08:41

Egy télen át gyűjtögette a pet-palackokat, és folyamatosan szállította őket a telekre. A szomszédai csak nevettek rajta, de tavasszal alig ismertek rá a telkére! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 14

Egy télen át gyűjtögette a pet-palackokat, és folyamatosan szállította őket a telekre. A szomszédai csak nevettek rajta, de tavasszal alig ismertek rá a telkére!

Rengeteg PET-palack végzi a kukában, és újrahasznosítás ide vagy oda, még mindig rengeteg ezek közül a környezetünket károsítja.

Ha szereted a praktikus, ügyes ötleteket, ez most tetszeni fog: így építhetünk saját kezűleg melegházat PET-palackokból (képekkel illusztráljuk a folyamatot)

Hirdetés
[ ]

Egy skót férfi 3 hónap leforgása alatt összegyűjtött hétezer másfél literes műanyag palackot, és ezekből vette a legjobb 1000 darabot, amelyekből egy 2m x 2 m-es  melegházat épített (a magassága 1,9 méter).

Hirdetés

Hirdetés

Elmondása szerint az egészben a legnehezebb az volt, hogy le kellett kapargatni mind az ezer palackról a címkét.

Ismertette a folyamatot is: először összeállított egy fakeretet, majd a „falat” készítette el: a palackok nyakát meghagyva, de a talpát levágva egymásra illesztette, egymásra húzta őket, a kapcsolódási pontokon ragasztót használt a biztosabb kötésért. Középre minden sorba egy-egy fa rudat helyezett.

A műanyag palackokból „tetőcserepet” is készíthetünk: vágjuk le a palack nyakát és az alját, majd vágjuk fel a testet a képen látható módon 2 darabra. Tűzőgéppel tűzzük össze a fél darabokat. Ennyi az egész!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés