Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kreatív kütyük
Minden tiszteletet megérdemel: 1,4 millió forintból épített házat a családjának ez az ügyeskezű édesapa - Nézzétek meg milyen belülről!👇
Mindenegyben Blog - 2024. június 28. (péntek), 13:27

Minden tiszteletet megérdemel: 1,4 millió forintból épített házat a családjának ez az ügyeskezű édesapa - Nézzétek meg milyen belülről!👇

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 28

Sajmon Csodás Otthona: Hogyan Épített Környezetbarát Házat Mindössze 1,4 Millió Forintból

Manapság egy kisebb ház felépítése is több tízmillió forintba kerülhet, így igazán meglepő lehet hallani, hogy egy ügyeskezű édesapa mindössze 3 200 euróból, azaz körülbelül 1,4 millió forintból épített egy varázslatos otthont családjának.

A 32 éves Sajmon mindössze egy motoros fűrész és egy kalapács segítségével épített egy kivételes házat. Négy hónap alatt felépítette a környezetbarát otthont, amelyhez a telken lévő fákat és az agyagos talajt használta fel. A vályog és a nád remek hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak, így a ház fenntartási költségei is rendkívül alacsonyak.

Hirdetés
[ ]

Konyha tér, a galériáról nézve:

Elmondta, hogy az ilyen  vállalkozás nagyon élvezetes lehet, mert lehetőséget ad a kreativitásra és arra, hogy visszanyúljunk az időben, azokkal az anyagokkal dolgozzunk amivel dédapáink tették.

Kívülről nézve igazi mesebeli „hobbitlak”:

Meglepett amikor rájöttem, hogy a hagyományos anyagok használata ami ott van a telken sokkal olcsóbb, és környezetbarát is. Így a gyerkeim olyan házban élhetnek, amelyről tudom, hogy biztonságos.

A napelemek biztosítják az elektromosságot. A hagyományos cement helyett mész került felhasználásra. Simon kifejezi elkötelezettségét a természettel való harmóniában élés és az egyszerűbb, alacsony technológiájú életmód elfogadása felé. Te beköltöznél egy ilyen házba?

Kapcsolódó cikkünk
36 éves nő vagyok ,mindenki kiröhögött hogy vettem egy romos, lepusztult, 1942 épült bunkert..... Na ezt nézzétek most már nem röhögnek... 👇𝐊𝐞́𝐩𝐞𝐤 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Ezt az 1942-ben épült bunkert óvóhelyként használták a második világháború alatt. Aztán a háború végeztével az...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés