x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Paci
A ló éppen megkezdte az ügetést, aztán úgy vált ritmust a zenére hirtelen, mintha táncolna
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 25. (szerda), 19:29

A ló éppen megkezdte az ügetést, aztán úgy vált ritmust a zenére hirtelen, mintha táncolna

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 25

A ló olyan állat, amelyet mindenki szeret nézni. Lélegzetelállító látvány, amikor egy ló vágtat egy réten. Láthatunk lovakat élőben, de sokszor a televízióban is követhetünk lovas versenyeket.

Van egy olyan lovas sportág, amelyet gyakran adnak tévében - a díjlovaglás. Ez a sport művészet is egyben, mert a díjlovaglók a ló idomítását és irányítását mesterfokon igyekeznek űzni. A tehetséges profik engedelmességre trenírozzák a lovakat, hogy azok közönség előtt táncoljanak és mozdulatsorokat adjanak elő.

Hirdetés
[ ]

Az előadást követően a bírák pontozzák kecsességüket és ügyességüket. Különböző szintek vannak az amatőrtől az olimpiai szintig és a Lovas Világjátékokig bezárólag. E versenyeken már nagy a tét - a bírák pedig 0-tól 10-ig terjedő skálán pontozzák a lendületet, jármódot, átengedőséget és a lovas teljesítményét.

A díjlovaglásra látható egy példa ebben a videóban. Andreas Heglstrand egy Blue Hors Matine nevű 9 éves lóval hajt végre feladatokat, miközben a kommentátorok értékelése hallható.

Egyértelműen látszik teljesítményükön, hogy ló és lovas rengeteg időt tölthetett együtt a versenyt megelőzően.

Ebben a lovas sportban a lovas és lova mozzanatcsoportokat gyakorolnak be, majd igyekeznek azokat elegánsan és precízen előadni. E díjlovas feladatot a WEG2006 szabadstílusú díjlovagló számának döntőjében mutatják be.

Fantasztikus látvány, ahogy a ló a zene minden változására Heglstand irányításának megfelelően más és más mozdulatokat mutat be. A klasszikus díjlovas gyakorlatok néha már túlságosan is ismerősnek kezdenek hatni, de ez a gyakorlat rendkívül szórakoztató volt minden néző számára.

Hirdetés

A közönség odavolt, amikor a ló szinte emberi módon produkálta magát.

Pompás volt, és nemcsak a nézőknek tetszett, de a bírák is jó pontszámokat adtak rá. Alább megnézheted a bemutatott gyakorlatról készült videót!

Szerinted is olyan tehetséges ez a ló, mint szerintünk? Ha igen, akkor küldd tovább a cikket barátaidnak és családtagjaidnak!

Nekünk pedig írd meg hozzászólásban, hogy mi a véleményed a látottakról.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (4)
Hirdetés
Hirdetés