x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Segítsünk egymásnak - tegyük széppé a világot!
Van egy fideszes polgármester aki rájött, miért ne vágja ki a fákat a városban
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 29. (vasárnap), 20:36

Van egy fideszes polgármester aki rájött, miért ne vágja ki a fákat a városban

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 29

Kevesebb prosztó dolgot tudok elképzelni, mint amiről most fényképet kaptunk. Takács Máriusz, az ellenzéki összefogás ferencvárosi képviselőjelöltje posztolt egy képet, amin jól látszik, hogy a kerület fideszes polgármesterének a plakátja ott virít egy élő fán.

Némi szarkazmussal hagyj jegyezzem meg, hogy van végre egy fideszes polgármester, aki rájött arra, mi értelme is van a városban egy fának: ki lehet rá tenni a választási plakátot. Azért is igyekszem ezt gyorsan megmutatni, hátha minél több Fidesz-politikus is meglátja és nem vágnak ki több fát Budapesten.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Persze ez a kormánypárt mentalitásáról, hogy egy élő fára teszik a választási hirdetésüket, mindent elmond: nem tisztelik a természetet, nem fontos nekik hogy a fa kérge akár ettől sérülhet is. Minden mindegy: csak a Fidesz.

Mert, hogy a fa egy élőlény és bár szára kemény, de a természet nem plakáttartónak alkotta, a kemény műanyag tábla ha szél van mozoghat, és megsértheti a fa kérgét. Szélsőséges esetben a fa akár el is pusztulhat.

Persze utána jöhet a duma, hogy azért kellett kivágni, mert beteg volt. S ki emlékszik majd már rá, hogy ez a fa bizony attól kapott fertőzést, hogy pár éve egy dilettáns párt, önző mentalitása nem tisztelte és plakáttartó póznának nézte.

Ferencvárost járva koránt sem egyedi esetről van szó, több fán is ott virít Bácskai neve, igaz ehhez már arcát sem adja. Mert igen csak arcátlanság, hogy nekik nem elég a sok tucat óriásplakát és a villanypóznák, csak a Fidesz nyerjen bármi áron.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés