x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Szívmelengető morzsák
5 romantikus gesztus, ami bizonyítja igaz szerelmét irántad
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 01. (vasárnap), 15:32

5 romantikus gesztus, ami bizonyítja igaz szerelmét irántad

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 01

Sok nő gyakran rendkívül bizonytalan, hogy partnere valóban komolyan veszi-e kapcsolatukat. Nem is csoda, hiszen a "szeretlek" szót manapság túl gyakran használjuk anélkül, hogy komolyan gondolnánk. Ezért ebben a cikkben összeszedtük azt az öt dolgot ami segíts felismerned, ha te vagy számára a nagy szerelem.

1. Bármikor bárhova elmegy érted

Nem számít hány óra van vagy, hogy éppen a város másik felén vagy és másnap korán kell felkelnie, mindenképp elmegy érted. Fontos számára, hogy hazaérj biztonságbanvalamint, hogy ne mászkálj egyedül éjszaka. Nem számít hova kell menjen érted, vagy milyen korán kell mennie munkába másnap reggel.

Hirdetés
[ ]

2. Elmegy veled vásárolni

Akár kiárusítás van, akár nem, mindig veled tart a bevásárló körútjaidon és cipeli még a táskáidat is, így te minden gond nélkül kinézheted új kedvenc darabot. Akkor sem jön zavarba, ha kedvet kapsz a túrkálóhoz, hogy kifogj valami jót .

3. Emlékszik mindenre, amit mondasz

Ha, például, egy romantikus vacsora közben elejted neki, hogy megnéznél egy bizonyos filmet vagy mennyire szereted az illatát az egyik parfümnek, akkor ezeket a kis csemegéket elraktározza a fejében. A legszebb az egészben: a következő odaillő alkalommal megleptéged a mozijeggyel vagy a parfümmel. Ilyen különleges módon fejezi ki figyelmességét és mutatja meg neked, hogy nagyon fontos vagy számára.

4. Neki TE vagy az első

Hirdetés

Például, ha egy étteremben vagytok, akkor nem csak hagyja, hogy te rendelj elsőként, hanem még megkínál a desszertjéből is, ha szeretnéd megkóstolni azt. Mivel az ő receptje a boldogsághoz a te boldogságod.

5. Megtesz olyan dolgokat, amit alapvetően nem tette

Számodra nagyon fontos, hogy az ágy legyen rendesen bevetve felkelés után, de őt ez nem érdekli egyáltalán. De ha azért beágyaz, mert tudja, hogy számodra ez mennyit jelent, akkor tudhatod, hogy nagyon is komolyan vesz téged, mert mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad.

Ha ezeket a dolgokat megteszi érted, akkor vedd azonnal fontolóra a házasságkötést vele, mert nagyon úgy tűnik, hogy ő ezt a kapcsolatot komolyan kezeli és szeret tégedmindennél jobban.

Van olyan barátod, aki kételkedik a párja szerelmében? Akkor mutasd meg neki ezt a cikket, amiből meggyőzödhet róla, hogy párja komolyan veszi-e.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés