Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
János bácsi levele a Bolgármesterhez !
Mindenegyben Blog - 2023. január 13. (péntek), 09:19

János bácsi levele a Bolgármesterhez !

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 13

János vagyok, de mindenki csak Jancsibácsinak szólít. 67 évesen még mindig dolgozom a hétköznapokban, de egyre nehezebb pénzügyi helyzetem miatt. Az utóbbi időben Orbán Viktor megváltoztatta az adókat és nincs elég pénze tüzelőanyagra, szenre vagy fára. Még enni is alig tudok venni magamnak.

Hirdetés
[ ]

Ekkor eldöntöttem: bűnöző leszek! Parlamenti képviselőnek jelentkezik majd - mint Alekosz a Görbehátú celeb - vagy Mészaros Lörinc milliárdosa? Kicsit semmi különbséget nem látok Őket illetve engem... Itt is sok birka van meg ott is!

Elmentem tehát a Bolgarmester irodahoz és elmagyarazta a problémamegoldásomat ebben a levélben: "Tisztel Bolgarmester Úr ! Nagyon fàrom mostanaban , mert Orban Viktornal nincsenek pènzemberek tuzelo anyagra se szenre se fa ra . Nincsenek pe'nzeim kajat ve'nnie sem . Eldo"ntottem bunozo leszek ,en is parlamentik epviselo akaron lennie cirkuszigazgatooa 'vagui Alekosza gorbehatu celeba 'vagyi Meszaros Loerince miliardosa . Nem soeke ko"lbonseget latoke itti osso birka mege otto isszi ."

Bolgarmester úr elfogadta javaslatomat és felajánlotta, hogy belopjam magam valamilyen fehérgallérú fogoly politikaiba; legalizált bűnösségre cserébe ingyenes falatos vacsorai lehetnek naponta. Elhataltam vele! A legszebb része viszont az volt, amikor rangsort adott nekem abban az esetben ha elesnemelem befolyásolnivaloi po'sition at ; Mint erosebb ember e'rt kellene funkcionialnom az embereim ketsegeinek megalvasasa es tanacsadasa celjabol akarcmelyik teruleten alljon tova'. Ezutann pedig megtehettem volna amit akartam- legyoelojelezzuk alekszos gorbha'tuu celebju as meszarso loerince miliardost!!!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés